Bana mi diyon canimin ici.
Ben kimseye ne ailevi ne de dini kufur ettim kardesim. Sunucudaki herkeste bunu biliyor
Sen diyonki sen de kufur ediyon diye cumle kill
Kardeşim boş yere küfür etmez de ney yav ? Burda bir hakaret var annye. Forumda olmasaydık ağzının payını verirdim.
Küfür etmek var sövmek var. Random var hakaret var. Ben kimseyi ailevi ve dini olarak sövmedim kardeşim sunucudaki herkes de buna şahit. Senin gibi çok boş insanlar yüzünden sunucumuz yükselemiyor. Her çözümü konuşmak yerine köpek gibi havlıyorsunuz sövüşerek. Bu bir hakaret değildir sana demedim sadece genel olarak dedim. Burda Asuna Sunucunun kurallarına uymamıştır, kul hakkına girmiştir, kalbimi kırmıştır. Nerden biliyorsunuz ? Belki annesi ile babası sağ olmayan da var bunun hesabını sen mi vercen ?.. Bilsen kaç yazar şöyle yaparsınız "AA ÖZÜR DİLERİM ANNEN ÖLMÜŞ MÜ HEMEN DEĞİŞTİRİYORUM..... SENİN BEN BABANI ************* YAPAYIM" diye devam edersiniz. Çünkü boşsunuz. Eşek bile düştüğü çukara bir daha düşmez be !..
Madem boş yere küfür etmez Asuna ve @KollarimiVerin Gelsin Bu Yazdığım yazının altında sövsün beni ve Osman Sende küfür edeceksin adamsan ?.. Adamsan diyorum küfür edeceksin bu yorumun altına Yedirebiliyorsan kendine....
YETER ARTIK GINA GELDİM GARİ....