Evet... Son zamanlarda VIP fiyatları düşürülsün deniliyor fakat diyen kişilerin nerdeyse hepside VIP'lere daha çok komut gelsin diyiyorlar.Bence VIP fiyatları:
1 AYLIK:10
SINIRSIZ:30
Yazdığın komutlardan 4 tanesi yani kısaca "Sohbet Odası" mantığını istek olarak belirtmiştim ve oylamaya alınmıştı fakat sadece "Creative-2" olarak yapmayı düşündüler.Ayrıca diğer dediğin komutları ben biraz gereksiz buldum.
Ayrıca bu konuyla fazlasıyla alakasız bir yorum yapmışsın.
Yazdığın komutlardan 4 tanesi yani kısaca "Sohbet Odası" mantığını istek olarak belirtmiştim ve oylamaya alınmıştı fakat sadece "Creative-2" olarak yapmayı düşündüler.Ayrıca diğer dediğin komutları ben biraz gereksiz buldum.
Ayrıca bu konuyla fazlasıyla alakasız bir yorum yapmışsın.
amımad sana birşey sorcam bu kadar creative 2 creative 2 deniliyorda creative 1 nasıl kalcak ve creative 2 nin özellikleri ne olcak vipimin boşa gitmesini istemem
amımad sana birşey sorcam bu kadar creative 2 creative 2 deniliyorda creative 1 nasıl kalcak ve creative 2 nin özellikleri ne olcak vipimin boşa gitmesini istemem
Açıkçası böyle bir sistem getirilirse VIP üyeliğin Creative-1 üzerinde devam edecektir fakat Creative-2 üzerinde normal bir oyuncu olarak başlayacaksın.İstek ve öneriler üzerinden konuşacak olursam oyuncuların isteği "RolePlay yapılmaması ve builde ağırlık verilmesinden" yana.Tahminimce yetkililer böyle bir şey yapmaya çalışacaklardır ve umarım yaparlar da.
Dediğim gibi bu sohbetin yeri bu konu değil.
Ayrıca o komutların gereksiz olduğunu düşünüyorum.BersanPvP'nin dediği gibi ters tepkiye gerek yok bu benim fikrim.Oyunu iyice Faction havasına para kazanma havasına ve illegal yolla para kazanmaya sokar.Yani biraz saçma bir fikir olduğunu düşünüyorum.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.