Öncelikle şunu dile getirmek istiyorum. Bu "CREATİVE" sunucusu ne kavga yeri, ne evcilik yeri ne de hesap verilecek bir yerdir.
Maalesef dünyada bunu daha kavrayamamış düşük insanlar var.
Birisi de bu arkadaşımız.
İnsan olana lafı bir kere denir.
:
Fotoğraflardan önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlar.
Sunucuda çoğumuz aynı dini paylaşıyoruz.
Dinimizde kul hakkı diye bir şey vardır ve bunu kimsenin çiğnemeye hakkı yoktur.
Hadi geçtim dini, bazılarımız farklı dinlere sahip.
Aynı sunucunun altında oyun oynuyoruz ve bu sunucuya kayıt olurken sözleşmeyi kabul ediyoruz. Orada yazıyor ben genelde kurallara bakıyorum. Kurallarda "Küfür Etmek, Irkçılık, Hakaret, Reklam..." gibi şeyler yasaktır. Uymak istemiyorsan kurallara, çekip git başka sunucuya. Neyse işte ss'ler
:
Arada benim de hatalarım var kabul fakat çok sıktı beni bu. Şerefsiz kelimesi argo değildir. Argo anlamı da vardır fakat bu "ŞEREFİ OLAMYAN İNSAN, DÜŞÜK İNSAN" manasında kullandım. "SÜRTÜK" kelimesi kullanmıştım onda hatam var ceza yer miyim onu yetkililer bilir.
.....................
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.
Maalesef dünyada bunu daha kavrayamamış düşük insanlar var.
Birisi de bu arkadaşımız.
İnsan olana lafı bir kere denir.
:
Fotoğraflardan önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlar.
Sunucuda çoğumuz aynı dini paylaşıyoruz.
Dinimizde kul hakkı diye bir şey vardır ve bunu kimsenin çiğnemeye hakkı yoktur.
Hadi geçtim dini, bazılarımız farklı dinlere sahip.
Aynı sunucunun altında oyun oynuyoruz ve bu sunucuya kayıt olurken sözleşmeyi kabul ediyoruz. Orada yazıyor ben genelde kurallara bakıyorum. Kurallarda "Küfür Etmek, Irkçılık, Hakaret, Reklam..." gibi şeyler yasaktır. Uymak istemiyorsan kurallara, çekip git başka sunucuya. Neyse işte ss'ler
:
Arada benim de hatalarım var kabul fakat çok sıktı beni bu. Şerefsiz kelimesi argo değildir. Argo anlamı da vardır fakat bu "ŞEREFİ OLAMYAN İNSAN, DÜŞÜK İNSAN" manasında kullandım. "SÜRTÜK" kelimesi kullanmıştım onda hatam var ceza yer miyim onu yetkililer bilir.
.....................
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.
Son düzenleme: