Herkese tekrardan merhabalar. Bu gün değinmek istediğim konu ''Editörlerimiz''in Editörlüğü erçekten hak edip etmediğidir.
Bu bir eleştiri yazısıdır her hangi bir kötüleme yazısı değil. Eleştirilen kişiler o eleştirilerden kendilerini geliştirmelidirler.
Ben şahsen editörlerin bazılarının gerçekten hak eden kişiler olduğunu sanmıyorum, buna isteyen alınsın isteyen alınmasın ancak doğru bir şey!
Editör olcak arkadaşların çoğu sadece yarış ile oldular ve haklı yere olduklarını sanmıyorum...
Editörler forum, Skype, server ve Discord içerisinde çok farklı davranıyorlar orjinal kişiliklerinde değillerç
Herkes sadece bir yarış amacıyla yaptı bu editörlüğü.
Ana avrat söven birisini sadece forum içerisinde saygın konuşuyor diye editör yaptınız.
Server içerisine nadiren girenler dahi var bu editörlerden...
Bazı editörlerimiz son zamanlarda hareketleri bayağı bir şekilde değişti
yani burada harbiden farklı davrananlarımız var.
Birbirleri aralarında sövüşenler de dahil.
Son zamanlarda çok fazla ego kasmaya başladılar
( halk arasında sanırım buna ''götü kalkık'' deniliyordu)
Editörlerin asıl yetkileri mesajları denetlemek, yazıları denetlemek ve yazım kurallarına uygun şekilde açıklama yapmaktır.
Discord grubunda bir editör başka bir editörü banla tehdit etmemeli!
Başka bir oyuncuyu ''ya ben buna gıcık oldum hack kullanıyor'' diyip Dc'den atmamalı...
Herkese nesnel davranmalı, sözlerine dikkat etmeli, kendilerinin moderatör gibi hissetmemeliler.
Saçma sapan sözcükler dahi kullannanları var aralarında...
İnsanların hoşlanmayacağı şekilde lakaplar takan
(bkz; 2-3 lafından birisi ''boş yapıyorsun'' olan)
Her hangi bir tartışmada direk kendisini üstün çıkarmaya çalışan ve empati kurmayan arkadaşlarımız var aramızda...
Lütfen bu Editörlük olayını forumda ''like sayısı, mesaj sayısı'' gibisinden değil, ''ahlak, edep ve saygı''ya göre vermelisiniz.
Yarış içerisinde olan insanlara değil, gerçekten o yetkiyi hak eden kişilere.
Bir alana gelip oyun oynarken, ''düzgün oyna yoksa banlatırım, ben editörüm'' diyenler gibisinden değil,
''Editörüm bana diz çök'' diyenler gibisinden değil...
Gerçekten emeğinin hakkını verecek kişileri seçmelisiniz!
Bir ''Editör'' yetkisini gözlerinde çok büyütmeyip
insanlara empati, saygı ve düzgün yaklaşacak kişileri seçmenizi istiyoruz.
Bir ''Editör'' yetkisini gözlerinde çok büyütmeyecek kişileri
insanlara empati, saygı ve düzgün bir şekilde yaraşcak kişiler olmalı bu kişiler.
bize sorumlu insanlar lazım.
bir eleştiriye ;
''Ne öğğğ battı mığğ?'' tarzı değil veya ''Beğenmiyorsan git'' tarzı kişiler olmamalı.,
İnsanlarla alay konusu değil de ne zaman gerçektende insanlarla ilgilencek kişiler olmalı!
Şimdiki sözüm direk olarak Editörlere.
Ben burada düşmanlık yapmıyorum sizin hatalarınızı belirliyorum.
Siz editör'sünüz!
Normal bir oyuncudan farkınız yazıları editliyorsunuz, sizin göreviniz bu
Dc içerisinde editör tagı olup yetkiniz olmamalı ya da en fazla susturma olmalı
( mesaj silme gibi şeylerden bahsediyorum.)
Bakın bu eleştirinin amacı hiç bir şekilde düşmanlık değildir!
Eleştiri; insanın o eleştiriden ders çıkarması, eksik ve iyi yönlerini farketmesi, ve kendisini geliştirmek için yapılan bir şeydir.
Not: Yazılar Discord grubundan kopyala yapıştır şeklinde yaptığım için düzensiz oldu kusura bakmayın.
Gerekenin yapılmasını arz ederim.
Bu bir eleştiri yazısıdır her hangi bir kötüleme yazısı değil. Eleştirilen kişiler o eleştirilerden kendilerini geliştirmelidirler.
Ben şahsen editörlerin bazılarının gerçekten hak eden kişiler olduğunu sanmıyorum, buna isteyen alınsın isteyen alınmasın ancak doğru bir şey!
Editör olcak arkadaşların çoğu sadece yarış ile oldular ve haklı yere olduklarını sanmıyorum...
Editörler forum, Skype, server ve Discord içerisinde çok farklı davranıyorlar orjinal kişiliklerinde değillerç
Herkes sadece bir yarış amacıyla yaptı bu editörlüğü.
Ana avrat söven birisini sadece forum içerisinde saygın konuşuyor diye editör yaptınız.
Server içerisine nadiren girenler dahi var bu editörlerden...
Bazı editörlerimiz son zamanlarda hareketleri bayağı bir şekilde değişti
yani burada harbiden farklı davrananlarımız var.
Birbirleri aralarında sövüşenler de dahil.
Son zamanlarda çok fazla ego kasmaya başladılar
( halk arasında sanırım buna ''götü kalkık'' deniliyordu)
Editörlerin asıl yetkileri mesajları denetlemek, yazıları denetlemek ve yazım kurallarına uygun şekilde açıklama yapmaktır.
Discord grubunda bir editör başka bir editörü banla tehdit etmemeli!
Başka bir oyuncuyu ''ya ben buna gıcık oldum hack kullanıyor'' diyip Dc'den atmamalı...
Herkese nesnel davranmalı, sözlerine dikkat etmeli, kendilerinin moderatör gibi hissetmemeliler.
Saçma sapan sözcükler dahi kullannanları var aralarında...
İnsanların hoşlanmayacağı şekilde lakaplar takan
(bkz; 2-3 lafından birisi ''boş yapıyorsun'' olan)
Her hangi bir tartışmada direk kendisini üstün çıkarmaya çalışan ve empati kurmayan arkadaşlarımız var aramızda...
Lütfen bu Editörlük olayını forumda ''like sayısı, mesaj sayısı'' gibisinden değil, ''ahlak, edep ve saygı''ya göre vermelisiniz.
Yarış içerisinde olan insanlara değil, gerçekten o yetkiyi hak eden kişilere.
Bir alana gelip oyun oynarken, ''düzgün oyna yoksa banlatırım, ben editörüm'' diyenler gibisinden değil,
''Editörüm bana diz çök'' diyenler gibisinden değil...
Gerçekten emeğinin hakkını verecek kişileri seçmelisiniz!
Bir ''Editör'' yetkisini gözlerinde çok büyütmeyip
insanlara empati, saygı ve düzgün yaklaşacak kişileri seçmenizi istiyoruz.
Bir ''Editör'' yetkisini gözlerinde çok büyütmeyecek kişileri
insanlara empati, saygı ve düzgün bir şekilde yaraşcak kişiler olmalı bu kişiler.
bize sorumlu insanlar lazım.
bir eleştiriye ;
''Ne öğğğ battı mığğ?'' tarzı değil veya ''Beğenmiyorsan git'' tarzı kişiler olmamalı.,
İnsanlarla alay konusu değil de ne zaman gerçektende insanlarla ilgilencek kişiler olmalı!
Şimdiki sözüm direk olarak Editörlere.
Ben burada düşmanlık yapmıyorum sizin hatalarınızı belirliyorum.
Siz editör'sünüz!
Normal bir oyuncudan farkınız yazıları editliyorsunuz, sizin göreviniz bu
Dc içerisinde editör tagı olup yetkiniz olmamalı ya da en fazla susturma olmalı
( mesaj silme gibi şeylerden bahsediyorum.)
Bakın bu eleştirinin amacı hiç bir şekilde düşmanlık değildir!
Eleştiri; insanın o eleştiriden ders çıkarması, eksik ve iyi yönlerini farketmesi, ve kendisini geliştirmek için yapılan bir şeydir.
Not: Yazılar Discord grubundan kopyala yapıştır şeklinde yaptığım için düzensiz oldu kusura bakmayın.
Gerekenin yapılmasını arz ederim.
Son düzenleme: