Arkadaşımızın Benim Yorum Kasmak İçin Çabalaığım Hakkında ortaya idda attı asla öyle bir amacım olmadı rekabet içinde asla değilim Beni Gereksiz yere Reportlamış Bende Hakkımı Bal Gibi İsterim .) Kendisi ile karıştırdı beni .)
Arkadaşımızın Benim Yorum Kasmak İçin Çabalaığım Hakkında ortaya idda attı asla öyle bir amacım olmadı rekabet içinde asla değilim Beni Gereksiz yere Reportlamış Bende Hakkımı Bal Gibi İsterim .) Kendisi ile karıştırdı beni .)
Yorum kasma saçmalığını kim çıkardı bilmiyorum fakat editörlük belirli koşulları yerine getirince verilmiyor.O sadece alıma katılmak için bir koşul.Mantıksız şeyler yapıyorsa yetkililer fark eder ve gereğini yapar.
Ve "konuyla alakasız mesajlar atmayınız lütfen".
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.