Bu post'u okuyan arkadaşlara söylüyorum.Benim din'im hristian.Ve ben bunu sunucuda söylediğim için forumda "din düşmanı melih" olarak bir sürü boş konu açılıyor. Sebebi ise hristian olmammış.
Şimdi "JrEmreb" Adlı arkadaşa gelelim. Bu arkadaşın özellikleri benim nickime girip sövdükten sonra çıkıp /realname alıp sürekli ss alıp foruma atmasıdır. bunu Yöneticimiz "Agelir3" Biliyor Emre Yakında yaptığının cezasını çekiceksin . Ayrıca en son açtığın konuda Hakaret Ediyosun bana.
Şimdi İse "Jremreb" Adlı oyuncunun arkadaşı olan "InFlames"'e gelelim. Onun özellikleri ise "JrEmreb" Adlı arkadaş forumda olsun oyunda olsun ne derse onaylıyor ve sonuna kadar arkasında duruyor sözde birlik olup çökerticekler beni. aklı sıra.
Gel gelelim diğerlerine . Sunucuda bana karşı gardını almış durumdalar sebebi hristian olmam. Oyunda sövüp sövüp buraya SS Atınca konu düzenleri zerre hata olmazken creativede tag doldurup ana bacı giriyolar .
EN BÜYÜK DOĞRULAR İSE BURDAKİ ALINTILAR ...
Şimdi "JrEmreb" Adlı arkadaşa gelelim. Bu arkadaşın özellikleri benim nickime girip sövdükten sonra çıkıp /realname alıp sürekli ss alıp foruma atmasıdır. bunu Yöneticimiz "Agelir3" Biliyor Emre Yakında yaptığının cezasını çekiceksin . Ayrıca en son açtığın konuda Hakaret Ediyosun bana.
Şimdi İse "Jremreb" Adlı oyuncunun arkadaşı olan "InFlames"'e gelelim. Onun özellikleri ise "JrEmreb" Adlı arkadaş forumda olsun oyunda olsun ne derse onaylıyor ve sonuna kadar arkasında duruyor sözde birlik olup çökerticekler beni. aklı sıra.
Gel gelelim diğerlerine . Sunucuda bana karşı gardını almış durumdalar sebebi hristian olmam. Oyunda sövüp sövüp buraya SS Atınca konu düzenleri zerre hata olmazken creativede tag doldurup ana bacı giriyolar .
Benim gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi birisi falan değildi.Sadece farklı dinler hakkında "isteyenlere" bilgi veriyordu.
Aman, bosverin gitsin.
Forumda bunun hakkında, bir sürü gereksiz tartışmalar var.
Ki genellikle, bu tür seyleri de ciddi, olacak bir duruma düşürmeyin ;D
Dediğim gibi, bunun hakkında taraflı, tarafsız bir sürü muhabbet, konu açılıyor.
Adamın yaptığına baksana, ne yazıyor konu başlığında.
"DİN DUSMANİ MELİH PAPAZ ATİLSİN"
Hiç büyüleyici bir içerik, degil.
Gereksiz, yazılar saçma sapan konusmalar.
Salla gitsin, Bro.
Forumda bunun hakkında, bir sürü gereksiz tartışmalar var.
Ki genellikle, bu tür seyleri de ciddi, olacak bir duruma düşürmeyin ;D
Dediğim gibi, bunun hakkında taraflı, tarafsız bir sürü muhabbet, konu açılıyor.
Adamın yaptığına baksana, ne yazıyor konu başlığında.
"DİN DUSMANİ MELİH PAPAZ ATİLSİN"
Hiç büyüleyici bir içerik, degil.
Gereksiz, yazılar saçma sapan konusmalar.
Salla gitsin, Bro.