Merhabalar!
Gün içerisinde aşırı ucuz fakat "Fiyat Performans" bakımından çok iyi bir sistem topladım, özellikle bu sistem geleceğe dönük olduğundan Anakart'a uygun Upgradeler yaparak sisteminizi güçlendirebilirsiniz.
(Bu tür sistem toplama konularını isterseniz, şahsi hesabıma mesaj bırakmayı unutmayınız.)
Gün içerisinde aşırı ucuz fakat "Fiyat Performans" bakımından çok iyi bir sistem topladım, özellikle bu sistem geleceğe dönük olduğundan Anakart'a uygun Upgradeler yaparak sisteminizi güçlendirebilirsiniz.
(Bu tür sistem toplama konularını isterseniz, şahsi hesabıma mesaj bırakmayı unutmayınız.)
Gerçek 4 çekirdeğin performansı işte bugün AMD'nin düşük bütçeli fakat yüksek performanslı canavarını çıkartması tüm dünyayı ayağa kaldırdı işte o "RYZEN" serisi...
Öncedende söylemiştim, "Özellikle bu sistem geleceğe dönük olduğundan Anakart'a uygun Upgradeler yaparak sisteminizi güçlendirebilirsiniz."
lafı uzatmaya gerek yok
Ram olarak, GSKILL'in Ripjaws Ramini seçmiş bulunmaktayım, bu Ramin frekans değeri 3000 MHz olduğundan bize oyunlarda yüksek performans sunacaktır ve anakartımız 3200 MHz'i desteklediğinden O.C ile 3000 MHz'i 3200'e çıkarıp, Oyun içerisinde yüksek performanslar alabiliriz.
(MUHTAÇ OLMADIK MÜDDETÇE OVERCLOCK'U ASLA YAPMAYINIZ.)
Kasayı biraz fiyattan yana oldum, düşük bütçeli seçtim işinizi görür ATX bir kasa.
(Ek bir güç kaynağına gerek yok Kasanın kendisi 500 Walt güç kaynağı ile geliyor.)
Hani başlıkta demiştim ya, bu sistem tam bir "FİYAT PERFORMANS" ürünü diye işte o'da bu GTX 1060'ın gücü GTX 1060 dönemin yeni serisidir içerisinde bulunan "Pascal Mimarisi" şu an piyasadaki tüm Ekran Kartı modellerine kafa vurmaktadır, seçiminiz her zaman GTX 1*** serisinden olsun.
(Ekran Kartımız 2 Fanlıdır GDDR5 tip modeldir.)
Harddisk'in daha ucuzlarıda vardı ama 210Mb/s okuma hızını görünce şok olup, direk SeaGatenin Barracudasını aldım işinizi çok ama çok görür.
Ve gelelim fiyatımıza, böyle bir canavar'da amma velakin bütçemizi yükseltmez isek olmaz bu yüzden, bende size en uygun fiyatı hazırlayarak topladım.
Fiyatımız ise;
Ürünler İtopya.com'dan toplanmıştır ve siz kullanıcılar için en iyi şekilde hazırlanmıştır.
Bir sonraki gün'de görüşmek üzere kendinize iyi bakmak dileğiyle, sağlıcakla kalın, hoşçakalın.
(BU TÜR SİSTEMLERİN DAHA FAZLA GELMESİNİ İSTİYORSANIZ ÖZEL MESAJ YOLU İLE YADA PROFİLİME YAZMAKLADA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.)
Son düzenleme: