Bana veya bir başkasına emir vererek konuşamazsın.Böyle bir hakkın yok senin.Ayrıcaaa, bu bir öneri konusu? ve ''Uzatmayı kes konuyu'' nedir ya bir insanın söylediği cümlede mantık olması gerek.
Bana veya bir başkasına emir vererek konuşamazsın.Böyle bir hakkın yok senin.Ayrıcaaa, bu bir öneri konusu? ve ''Uzatmayı kes konuyu'' nedir ya bir insanın söylediği cümlede mantık olması gerek.
Her konuda tartışma çıkarmaktan çekinmiyorsunuz. Burası sizin ergen triplerinizi yapacağınız yer değil. Sizi başka yerlere alalım. Sonunuz kötüye gidiyor, yakında yasaklanacaksınız.
Her konuda tartışma çıkarmaktan çekinmiyorsunuz. Burası sizin ergen triplerinizi yapacağınız yer değil. Sizi başka yerlere alalım. Sonunuz kötüye gidiyor, yakında yasaklanacaksınız.
Hortlatmanın ne demek olduğunu hemen açıklayım; Hortlatma, bir konuyu veya bir işi uzun süre sonra yeniden gündeme getirmektir. Ve şuan sizin yaptığınız suçluluk psikolojisidir.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.