• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

????????????

BÜTÜN MİNİGAMESLERE İGNORE KOMUTU GELMELİMİ=?

• GELSİN

Kullanılan: 9 60,0%
  • GEREK YOK

Kullanılan: 6 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Merhametsiz

Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
@|~PrensAlvin~| Kafana göre bütün yetkilileri her konuya etiketlememen gerekiyor.
Küfürü ise "Arkadaşlık İlişkileri" bölümünde şikâyet ettiğin için konuya bakmamaları gerekiyor zaten.
Yazım hataların gerçekten çok fazla, ayrıca karşındaki kişiyi kışkırtacak mesajların var.
Haram lokma yemene ve namaz kılmamana rağmen Allah'ın adını ağzına alman ise çok tuhaf, şahsen benim zoruma gitti.
Konunun şikâyet tarzı ve başlığı ise bir forum kurallarına aykırıdır.
Konuyu sil lütfen, bu tartışmalar bende olmak üzere herkesi rahatsız ediyordur muhtemelen.
Senden yaşça küçük birisi ile böyle muhabbetlere girme, ama bunu dile getirmemen de lazım.
Mesela "Yaşına bırakıyorum..." gibi bir mesaj ile onu kışkırtmak yerine sadece cevap yazma.
Yaptığın hatalarını sana güzel bir dil ile söylüyorum, bunlar bir forumda yasaklanma sebebi olan hatalar, fakat yetkililer seni yasaklamıyor, onlara saygı göster, değerlerini bil.
Bu mesaja eğer mantıklı bir cevap vermezsen, yanıtlamayı düşünmüyorum.
Sözlerimin arkasındayım, dediğim her bir kelime için hiç bir pişmanlık duymuyorum.
İyi forumlar..

@|~PrensAlvin~|
Şu Konularda Sırf başlık harici sizin tartışmalarınızı görüyoruz.
Buranın Resmi Olduğunu Hatırlatıyorum.
Sorunlarınızı özel yolu ile Halledip bu anlaşmazlığı dışarı yansıtmayın.
Konuya Gelecek olursam Sunucular bildiğimiz üzere güncelleniyor, yani eklenebilir fakat zamanı var.

Gerek yok editör paneli aktif olacak jsjs
Ignore [Engelle]
komutu şikayetler haricinde birçok sunucuda istenmeyen davranışlar gibisinden davranışları kullanıcının istenmemesi üzerine kullanılan komuttur.
Misal buraya biri gelip
" bana tpa atıyor rahatsız oluyorum "
gibi gibi konu açılsa saçma
olur.

Son düzenleme:
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.