• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

????????????

BÜTÜN MİNİGAMESLERE İGNORE KOMUTU GELMELİMİ=?

• GELSİN

Kullanılan: 9 60,0%
  • GEREK YOK

Kullanılan: 6 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    15

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Minigamesler"de reklam küfür vb. şeyler oluyor. Bazı kişilerde bundan rahatsız oluyor. Benim dile getirmek istediğim şey açıkcası;
BÜTÜN MİNİGAMESLERE İGNORE KOMUTU BENCE GELMELİ NEYSE BEN KENDİM İÇİN KONİŞİM SÖZ SİZİN.

Gelirse çok iyi olur.Şikayet konuları neredeyse biter.En azından huzura kavuşuruz.Bu konu ''İstek ve önerileriniz'' bölümünde açılmalıydı.Dikkate alınacak bir konu diye düşünüyorum.

Çok boş yaptın, seni defalarca uyarmama rağmen hala yapmaya devam ediyorsun.Burada ve oyunda bana adımla hitap etme.Anlamak istemiyorsun galiba.Seni özelden bile uyardım hala akıllanmıyorsun.Biraz kendine gel diyeceğim de, sende karakter yok ki.Sana karakter oluşturulması lazım acilen.Çözümsüz vakasın.Türünün ilk örneğisin.Yahu bir insan seni uyarıyorsa, vardır bir bildiği.Az dikkate al derim insanları.Özelden uyarıyorum ''Genelden yazsana yemiyor mu?'' diyorsun.İnsan gibi önerine cevap veriyorum.Katılıyorum.Hala saçma sapan cümleler kuruyorsun.Gerekse bana, gerekse forum halkına gerekse de arkadaşlarına karşı düzgün davranmalısın.Kendine düzen ver biraz.İyi oyunlar dilerim.

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Çok boş yaptın, seni defalarca uyarmama rağmen hala yapmaya devam ediyorsun.Burada ve oyunda bana adımla hitap etme.Anlamak istemiyorsun galiba.Seni özelden bile uyardım hala akıllanmıyorsun.Biraz kendine gel diyeceğim de, sende karakter yok ki.Sana karakter oluşturulması lazım acilen.Çözümsüz vakasın.Türünün ilk örneğisin.Yahu bir insan seni uyarıyorsa, vardır bir bildiği.Az dikkate al derim insanları.Özelden uyarıyorum ''Genelden yazsana yemiyor mu?'' diyorsun.İnsan gibi önerine cevap veriyorum.Katılıyorum.Hala saçma sapan cümleler kuruyorsun.Gerekse bana, gerekse forum halkına gerekse de arkadaşlarına karşı düzgün davranmalısın.Kendine düzen ver biraz.İyi oyunlar dilerim.
Komik :) http://prntscr.com/mdf2up :)

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Keşke ettiğin küfürü silmeseydin :/ tam bir cahille uğraşıyorum.
Yemin ediyorum senin kadar yüzsüz biri görmedim bana orda ; " Aptal Evladı " diyorsun daha sonra o yazıyı silip bana " Keşke ettiğin küfürü silmeseydin :/ tam bir cahille uğraşıyorum. " diyorsun tam bir ; " Yüzsüzlük Abidesi " Acıyorum..

Yemin ediyorum senin kadar yüzsüz biri görmedim bana orda ; " Aptal Evladı " diyorsun daha sonra o yazıyı silip bana " Keşke ettiğin küfürü silmeseydin :/ tam bir cahille uğraşıyorum. " diyorsun tam bir ; " Yüzsüzlük Abidesi " Acıyorum..
Acınacak haline gülüyorsun ya fmsdmfmsdfsk cidden rezilin tekisin.Kesin öyle bir şey yazmışımdır.Komik.Keşke o küfürü silmeseydin hani şu o***** yazdığını :d

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Acınacak haline gülüyorsun ya fmsdmfmsdfsk cidden rezilin tekisin.Kesin öyle bir şey yazmışımdır.Komik.Keşke o küfürü silmeseydin hani şu o***** yazdığını :d
Senin kadar yalancı biri görmedim CENABI ALLAH görüyor kimin ne yazdıgını yazık .....

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.