Okadar hile olanların videosunu çekiyorum ben mi hile kullancam ? Ölünce yediremiyorsun , neyse küfür ettiğim doğru. Sonuçta serverda herkes küfür ediyor ve alışkanlık olmuş toplum ortamında normal yani .
Okadar hile olanların videosunu çekiyorum ben mi hile kullancam ? Ölünce yediremiyorsun , neyse küfür ettiğim doğru. Sonuçta serverda herkes küfür ediyor ve alışkanlık olmuş toplum ortamında normal yani .
Kardeşim 1 yıl önceki şeyleri gelip bana söyleme. O zamanlar hileli serverlarda takılırdım İkonia'ya ara sıra girirdim boş yapma. Gelip banada yanıt verme.
Kardeşim 1 yıl önceki şeyleri gelip bana söyleme. O zamanlar hileli serverlarda takılırdım İkonia'ya ara sıra girirdim boş yapma. Gelip banada yanıt verme.
Ara sıra mı ? Skypeden name pvp gel diyen ben miyim ? Hadi onu geçtim 1 yıllık bile değil nerden baksan 7-8 ay veya 9-10 ? Kardeşim diyosunda senden büyüklere saygın olsun hiç tartışma yaratmak istemiyorum.Tek oynadığın svde iko ydu o günler Seni senden iyi tanıyorum.Hala da ghost client kullanıyosun ve kullanmıyorum diyorsun Eskiden gc kullanmıyordun ama şimdi kullanıyosun ne FARK EDER ?
Ara sıra mı ? Skypeden name pvp gel diyen ben miyim ? Hadi onu geçtim 1 yıllık bile değil nerden baksan 7-8 ay veya 9-10 ? Kardeşim diyosunda senden büyüklere saygın olsun hiç tartışma yaratmak istemiyorum.Tek oynadığın svde iko ydu o günler Seni senden iyi tanıyorum.Hala da ghost client kullanıyosun
Kardeş hala boş yapıyorsun , tek oynadım server Ikonia mıydı ? sanki babamsın'da biliyor. Forumda düzgün durup tartışma yaratmadığın gün yok . Hala devam ediyorsun .
Kardeş hala boş yapıyorsun , tek oynadım server Ikonia mıydı ? sanki babamsın'da biliyor. Forumda düzgün durup tartışma yaratmadığın gün yok . Hala devam ediyorsun . YEDİREMİYORSAN NEDEN FORUMDASIN ?
Yediremiyor muyum ? He mesaj kasıp bana suç at.Ben konuyu kapatmışken devam ediyosun Yediremiyorsam neden seni pvpde ayağımın altına alıyodum ? Benden ayar dilenen 7/24 sendin hack kullandığın günler de ? Onu geçtim mesajı kasa kasa bi hal oldun ? Ben konuyu kapattım son mesajımla devam ediyorsun ? Beni de ettirmeye teşvik ediyosun ? D Komiksin.Sirkten kaçmış palyaço.Tartışmayı hep sen yaratıyosun boş mesajların yüzünden ve bazı kişiler.Tabi onların kendi davranışları.Mesajlarının 50 sini haketmiyosun daha.Boş yapıyosamda kanıtla özel konuşmadan Rookie'nin kız kardeşi DWQ: Ve millete yediremiyorsan falan hepsi kışkırtma olduğundan kendin de diğerlerine böyle yapmalarına teşvik ediyosun.Zaten hacka sen 2 ay önce başladın neyin kafasındasın ??? Sen milleti kışkırttıkça (yediremiyor,ağlama vb.) ve haklarını yedikçe (Mesaj kasma,Beğeni kasma vb.) onlar sana daha sert tepki verir.Bunu da öğren.