• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv BLoodArmy (küfür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FerdiOfficial

Editör Adayı
Oyunda çok küfür ediyor. Ayrıca hile de kullanıyor.Acil ban!!!
Okadar hile olanların videosunu çekiyorum ben mi hile kullancam ? Ölünce yediremiyorsun , neyse küfür ettiğim doğru. Sonuçta serverda herkes küfür ediyor ve alışkanlık olmuş toplum ortamında normal yani .

Sizinde küfürlerinizi biliyoruz.Birdahakine artık kanıtımı gösteririm.Ayrıca hile olduğuna dair video çekmemişsiniz.

Okadar hile olanların videosunu çekiyorum ben mi hile kullancam ? Ölünce yediremiyorsun , neyse küfür ettiğim doğru. Sonuçta serverda herkes küfür ediyor ve alışkanlık olmuş toplum ortamında normal yani .
Sena ben sen girerken scaffold açtığın günleri unuttun galiba ? Boş yapma.

Kardeşim 1 yıl önceki şeyleri gelip bana söyleme. O zamanlar hileli serverlarda takılırdım İkonia'ya ara sıra girirdim boş yapma. Gelip banada yanıt verme.
Ara sıra mı ? Skypeden name pvp gel diyen ben miyim ? :D Hadi onu geçtim 1 yıllık bile değil nerden baksan 7-8 ay veya 9-10 ? Kardeşim diyosunda senden büyüklere saygın olsun hiç tartışma yaratmak istemiyorum.Tek oynadığın svde iko ydu o günler :) Seni senden iyi tanıyorum.Hala da ghost client kullanıyosun ve kullanmıyorum diyorsun :) Eskiden gc kullanmıyordun ama şimdi kullanıyosun ne FARK EDER ?

FerdiOfficial

Editör Adayı
Ara sıra mı ? Skypeden name pvp gel diyen ben miyim ? :D Hadi onu geçtim 1 yıllık bile değil nerden baksan 7-8 ay veya 9-10 ? Kardeşim diyosunda senden büyüklere saygın olsun hiç tartışma yaratmak istemiyorum.Tek oynadığın svde iko ydu o günler :) Seni senden iyi tanıyorum.Hala da ghost client kullanıyosun :)
Kardeş hala boş yapıyorsun , tek oynadım server Ikonia mıydı ? sanki babamsın'da biliyor. Forumda düzgün durup tartışma yaratmadığın gün yok . Hala devam ediyorsun .
YEDİREMİYORSAN NEDEN FORUMDASIN ?

Kardeş hala boş yapıyorsun , tek oynadım server Ikonia mıydı ? sanki babamsın'da biliyor. Forumda düzgün durup tartışma yaratmadığın gün yok . Hala devam ediyorsun .
YEDİREMİYORSAN NEDEN FORUMDASIN ?
Yediremiyor muyum ? He mesaj kasıp bana suç at.Ben konuyu kapatmışken devam ediyosun :) Yediremiyorsam neden seni pvpde ayağımın altına alıyodum ? Benden ayar dilenen 7/24 sendin hack kullandığın günler de ? Onu geçtim mesajı kasa kasa bi hal oldun ? Ben konuyu kapattım son mesajımla devam ediyorsun ? Beni de ettirmeye teşvik ediyosun ? :DD Komiksin.Sirkten kaçmış palyaço.Tartışmayı hep sen yaratıyosun boş mesajların yüzünden ve bazı kişiler.Tabi onların kendi davranışları.Mesajlarının 50 sini haketmiyosun daha.Boş yapıyosamda kanıtla özel konuşmadan :)Rookie'nin kız kardeşi DWQ: Ve millete yediremiyorsan falan hepsi kışkırtma olduğundan kendin de diğerlerine böyle yapmalarına teşvik ediyosun.Zaten hacka sen 2 ay önce başladın neyin kafasındasın ??? Sen milleti kışkırttıkça (yediremiyor,ağlama vb.) ve haklarını yedikçe (Mesaj kasma,Beğeni kasma vb.) onlar sana daha sert tepki verir.Bunu da öğren.

Son düzenleme:
Fazla Çocuklaşmadıkmı ?
Her Küfür Eden Forumda.
Her Küfür Eden Çocuk mu oluyor ?
Ya Da Küfür SerBEST mi merak ediyorum.
Burası Şikayet forumu.
Oyuncu neyden rahatsız oluyorsa atabilir.

XCILGINX

Süper Üye
Konu düzgünce bir hal alsın artık ceza verilecekse verilsin verilmeyecekse verilmesin buna yetkililer karar verir.

Başkası küfür etse onay çekilirdi hemen , ben edince 10 kişi yanıt veriyor. Ve konu uzuyor ne saçma şey bu.
10 Yanıtın SEBEBİ BU
Daha da bir şey yazılmasına gerek yok konuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...