Sürekli tehdit ediyor.Hile kullanmadan ban yiceksin.Discorddan Eren'e atıyorum falan filan diyor.DarkLegend34'le birlikte sürekli uğraşıp duruyorlar.***** diyorlar.GhostRapper'in cezalandırılmasını talep ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
@BreaksolHile açıp 6 blok öteden vurduğun için " aq veledi " demiş olabilirmiyim ? Bu arada v3l3d çocuk demek bilmiyorsan . Ve sen kendin beni kışkırtarak, " ağlıyorsun " diyorsun.Sonra seni kesince de susuyorsun ...
@BreaksolHile açıp 6 blok öteden vurduğun için " 4q v3l3di " demiş olabilirmiyim ? Bu arada ***** çocuk demek bilmiyorsan . Ve sen kendin beni kışkırtarak ağlıyorsun diyorsun sonra seni kesince de susuyorsun ...
@GhostRapper Adam bence hile açtığında onu video alsaydın "aq" falan demeseydin iyi olcaktı, Veya açma diye uyarabilirdin[anlamazdı tabi] ama sinirlenmiş olupda söyleyebilrsin o küfürü.
Sürekli tehdit ediyor.Hile kullanmadan ban yiceksin.Discorddan Eren'e atıyorum falan filan diyor.DarkLegend34'le birlikte sürekli uğraşıp duruyorlar.***** diyorlar.GhostRapper'in cezalandırılmasını talep ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
Bak şimdi atıp tutmanın hiç mantığı yok dime ? Ben ban yiceksin demedim video ya alıcam ban yersen şaşırma dedim sadece . Ve üstelik ben neden seni tehdit edeyim ve ne ile tehdit edebilirim ki ? yalan söyleme bence bu kadarıda fazla ! DarkLegend adlı arkadaşıda tanımıyorum bu arada.
@GhostRapper
"Benim Adım Bomba Soy adım ölüm ulan ! "
Der gibi çıkmışsın
Meggers92.;
Mesajlardan kışkırtıcı mesajlar attığın anlaşılıyor.
Lütfen Davranışlarınıza Dikkat Edin.
@GhostRapper
"Benim Adım Bomba Soy adım ölüm ulan ! "
Der gibi çıkmışsın
Meggers92.;
Mesajlardan kışkırtıcı mesajlar attığın anlaşılıyor.
Lütfen Davranışlarınıza Dikkat Edin.
Kışkırtıcı mesaj? Ss'lere bakmadan mesajmı yazıyorsun? Onun üstüne gittiği için ağlıyorsun demiş, ardına kışkırtıcı mesaj göremedim. Ve PvP'de editör olmak isteyen arkadaşın küfür etmeside ''ironik''.
@BreaksolHile açıp 6 blok öteden vurduğun için " aq veledi " demiş olabilirmiyim ? Bu arada v3l3d çocuk demek bilmiyorsan . Ve sen kendin beni kışkırtarak, " ağlıyorsun " diyorsun.Sonra seni kesince de susuyorsun ...