Video alman çok iyi olmuş. Sen hıle açanları sürekli video alsan? Ben sana editlerde yardım ederim onda sıkıntı çekmessin profesyonel video edit biliyorum. Sen sürekli hile açanların videosunu çek.
Video alman çok iyi olmuş. Sen hıle açanları sürekli video alsan? Ben sana editlerde yardım ederim onda sıkıntı çekmessin profesyonel video edit biliyorum. Sen sürekli hile açanların videosunu çek.
Orda bende hax vardı ama çalışmadı ve oyun donup duruyodu tam aççaktım açamadım şansa bak
normalde açmam da bersan öyle deyince gaza geldim onda da çalışmadı
zaten videoda da belli oluyo
Normalde videoları obs ile çekiyorum.Bandicamı daha hızlı açıp daha seri video alabiliyorum hemen çektiğim için bandicamı kullandım.Zaten normal hile olanların videoları dışında montaj yapmaya çalışıyorum biraz biraz
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.