• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Vip + Küfür

Önemli Değil. Haklı, Olduğunu Anlamıştım Zaten.
SS'lerde Çok Belli, Fakat Arkadaşımız Kendisini Haklı, Göstermeye Çalışıyor.
Kız bana 15 yaşında olduğunu iddia ediyor ve bana şöyle dediğinde bize yalvardın kelimesinde kaynar bir kazan üsdüme dökülmüş gibi oldu! Ve bana ss lerini aldım yalvardığının dedi ve bende ona ss leri skype üzerinden atarmısın dedim atarım dedi aradan 1-2dk geçti ve bana 600 tane ss var nası buliyim o günün tarihine bakıp bulabilirsin dediğimde ise abazalara skypemi vermiyom diyip konuyu değiştirmeye çalıştı ve bugunde bana ss leri nası atıcağım diye sordu nerde bu ss leri çektiğimiz yer diye sordu aşırı fazla yalan söylüyor kız. Gene başkasının yerine utandık bugunde. :D

KollarimiVerin

Editör Adayı
Kız bana 15 yaşında olduğunu iddia ediyor ve bana şöyle dediğinde bize yalvardın kelimesinde kaynar bir kazan üsdüme dökülmüş gibi oldu! Ve bana ss lerini aldım yalvardığının dedi ve bende ona ss leri skype üzerinden atarmısın dedim atarım dedi aradan 1-2dk geçti ve bana 600 tane ss var nası buliyim o günün tarihine bakıp bulabilirsin dediğimde ise abazalara skypemi vermiyom diyip konuyu değiştirmeye çalıştı ve bugunde bana ss leri nası atıcağım diye sordu nerde bu ss leri çektiğimiz yer diye sordu aşırı fazla yalan söylüyor kız. Gene başkasının yerine utandık bugunde. :D
Yalan, Söylediği Çok Belli Olmuyormu Sence. :D
YALANI ATTI AMA TUTMADI :D

Mcanik

Süper Üye
Bir kişinin takım veya küfür kanıtını alınca kişi kendini savunmak için ya Admin olduğunu iddia ediyor yada kendisindede bizim suç işlediğimizi kanıtlayan bir belge olduğunu söylüyor.Arkadaşlarıda konuya destek çıktı mı veya kendisi bir VİP oyuncu mu ? O zaman sunucudaki insanlar seni suçlu yerine koyuyorlar.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.