Katille alip veremedigin ne bilmiyorum ama bu tur yazilarin sw de hos karsilanmiyor. Arkadasimiza h.o. demek yerine yaptigin bu yorum cidden ayip olmus.
Ztn Beni Oynatarak Msj Kasmaya Çalışıyon Ama Bi İşe Yaramıcak Çünkü
Seni Rapor Ettim Bundan Dolayı Saygılı Olmanı İsticem
Ve BersanPVP Nin Dedigi Gibi İnsanları Kandırmayı Burakmanı İstiyom.
Biraz Saygın Varsada Msj Kasmayı Burak.
Ztn Beni Oynatarak Msj Kasmaya Çalışıyon Ama Bi İşe Yaramıcak Çünkü
Seni Rapor Ettim Bundan Dolayı Saygılı Olmanı İsticem
Ve BersanPVP Nin Dedigi Gibi İnsanları Kandırmayı Burakmanı İstiyom.
Biraz Saygın Varsada Msj Kasmayı Burak.
Burda Başka Birine Suç Atıyon Bide Gelmiş Yalan Söylüyon Asıl Boş Laflar Senin.
İmzana Bile LİKE ATARMISINIZ Yazmışşın.
Resmen Editor Adayı Olmak İçin Adamlara Dileniyon.
Kardeşim Boş Yazı Yazıyon Bunları Mesaj Kasma Çabası Yapma Yerine Bana ÖzelMesaj Olarak Yazarsan Sevinirim Yoksa Bi Daha Seni Rapor Edecem Ya Özelden Yaz Yada Boş Yazma
Burda Başka Birine Suç Atıyon Bide Gelmiş Yalan Söylüyon Asıl Boş Laflar Senin.
İmzana Bile LİKE ATARMISINIZ Yazmışşın.
Resmen Editor Adayı Olmak İçin Adamlara Dileniyon.
Tekrardan merhaba. Yazım yanlışlarını düzeltip burda benimle mukavele yapmak isdiyorsan öncellikle türkçeyi iyice öğrenmeni tavsiye ediyorum kimsede kötü bi etki bırakmak isdemem.
Forumda Kanalını paylaşmak , ulaşım adreslerini yazmak yasak değil.Reklam olmuyor bu arada reklam yapıcak olsam oyunda ''Bana abone olun abone olun'' diye spam yapardım
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.