• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Yeni Yıl Etkinliği (Kartopu Savaşı) [11.01.2021]

2021-01-05_14.12.21-min.png

2021 Yılbaşı etkinliği nedir?
Her sene olduğu gibi bu sene de yılı devirip yeni yıla girdik. Kötü bir dönemden geçtiğimiz şu süreçte oyuncularımız ile eğlenceli bir etkinlik yapıyoruz. En son 2018 yılında yapmış olduğumuz bu etkinliğe yeni detaylar ekleyip herkesin hediye kazanabileceği şekilde güncelledik!

Kartopu Etkinliği nedir ve nasıl oynanır?
Üç farklı moda sahip olan Kartopu Etkinliği, kartopları ile başkalarını öldürmeye çalıştığınız PvP tabanlı bir oyun türüdür. Bu oyun modlarında birinci olup kredi ödülü kazanabilirsiniz. Üstelik bu sene aynı zamanda yılbaşı görevleri yaparakta kredi ödülü kazanabilirsiniz.

Oyun Modları:
  • "Sona Kalan Kazanır!" oyun modunda hayatta kalan son kişi kazanır.
  • "Zamana Karşı Yarış!" modunda belirlenen süre içerisinde en yüksek skora ulaşan kazanır.
  • "Hedefe Ulaş!" modunda belirlenen skora ilk ulaşan kazanır.

Kazananlara verilecek ödül nedir?
Bu etkinlik bir ilk yaparak katılım sağlayan tüm oyuncularımıza kredi vermeyi düşündük. Her modun kazananına 25 kredi olmak üzere toplamda 75 kredi kazananlara verilecektir. Toplamda en az 225 kredinin en fazla 1575 kredinin hediye edileceği bu etkinliğe hepinizi davet ediyoruz.

2021 kartopu etkinliği ne zaman düzenlenecek?
Bu sene bir aksilik çıkmaması durumunda 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 16.00'da düzenlemeyi planlıyoruz.

Yılbaşı görevleri nedir?
Önceden belirlenen toplam 5 görev mevcuttur. Bunları tamamlayarak seviye yükselir ve her yeni seviyeyle birlikte 1 adet Janus bileti kazanırsınız. Kazandığınız Janus biletleri içeriğinde sadece kredi ödülü bulunan çok değerli yılbaşı hediye kutularından almanızı sağlar!
Seviyeler:
  1. Seviye (25 Tecrübe Puanı)
  2. Seviye (50 Tecrübe Puanı)

Yılbaşı hediye kutusu nedir?
İçeriğinde sadece kredi ödülü çıkma ihtimali bulunan KonyaCraft tarihinin en değerli etkinlik ödülüdür. Bu yıla özel söylediğimiz gibi etkinliğe katılıp oynayan herkesin en az 1 tane kazanacağı şekilde ayarlamalar yaptık. Etkinliğe katılıp ufak çaba sarf ederek en az 1 tane yılbaşı hediye kutusu kazanabilirsiniz! Unutmayın yılbaşı hediye kutularından tüm sunucu genelinde toplamda 150 adet stok bulunmaktadır. Stokları her ne kadar yüksek tutmuş olsak da tedbiri elden bırakmayın ve hızlıca görevleri tamamlayıp almaya bakın!

Kutudan Çıkabilecek Ödüller:
  • 10 Kredi (%1 ihtimalle)
  • 9 Kredi (%1 ihtimalle)
  • 8 Kredi (%1 ihtimalle)
  • 7 Kredi (%2 ihtimalle)
  • 6 Kredi (%2 ihtimalle)
  • 5 Kredi (%3 ihtimalle)
  • 4 Kredi (%6 ihtimalle)
  • 3 Kredi (%7 ihtimalle)
  • 2 Kredi (%27 ihtimalle)
  • 1 Kredi (%50 ihtimalle)
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Yorumlar

#5
Tekrardan merhabalar, 10 Ocak Pazar günü yapmayı planladığımız yılbaşı 2021 kartopu etkinliğini elimizde olmayan sebeplerden dolayı bir gün erteledik. Etkinlik 11 Ocak Pazartesi günü yapılacaktır.

Pazartesi günü yapılacak yılbaşı etkinliğinin net saatini sizin belirlemenizi istiyoruz, discord sunucumuzda duyurular kısmındaki saat oylamasına katılabilirsiniz.

konyacraft.com/discord
1610297503837.png
 
#8
ben 7 kredi aldim 7 tanede pvp de gizemli kutu actim ben buranin pvpci si diyilim ama niye oraya gizemli kutu aldigimi bilmiyorum.
]
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.