• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Yapı | Pacific War

Nrkj

Süper Üye
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
279
Beğeniler
470
Puanları
116
Konum
Isparta
#1
Herkese selamlar ;)
Hepinizin de fark ettiği üzere son 1-2 aydır build çekişmeleri forumda çok yaşanıyor. Tabi bunun başlıca sebebi benim :D
Bu gün sizlere bitmemiş olan 2. Bir projemi yani Pacific War adlı projemin bir kaç hoş görüntüsünü atacağım. Yorum yapmayı ve beğeni tuşuna basmayı unutmayın.

Not; fotoğrafların kaydedildiği zaman konusunda bazılarında gerçek anlamda zaman farkı var. Bunu daha sonradan eklenmiş yapılar üzerinde çok net bir şekilde görebilirsiniz.















 

Nrkj

Süper Üye
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
279
Beğeniler
470
Puanları
116
Konum
Isparta
#9
İyi güzel yorumlarınız var ama tavsiye verseniz iyi olurdu :p
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.