2-3 fotoğrafta SqTayfa adlı şahısla benim aramdaki konuşmalar var . Yani orda size bir küfür yok . Ve benim size sebepsiz yere bir küfürümüde bulamazsınız sizin küfür ettiğiniz yerleri de koysaydınız . Keşke oyundada böyle konuşabilsen de küfür etmesen .
Bende 20'den fazla var . Üstüne admin gibi duyuru yaptığı ss te var arkadaşın . Son birşey söyleyeceğim orda başka bi arkadaşın küfürü var ama konu başlığı " SqTayfa Küfür " ?
Senin " Cenabet " adlı hesapta aldığın ss lerle " LuigiSaga " adlı arkadaşın aldığı ss ler aynıdır . Ve siz o ss leri bir konuda paylaştınız neden 2. kez paylaşıyorsunuz ?
eyüp kardeşim biz önceden arkadaştık ama ben GhostRapper yani adem arkadaşımıza şaka amaçlı seni geçecem dedi sonra buda korkusuna milleti başıma sardı olay budur
eyüp kardeşim biz önceden arkadaştık ama ben GhostRapper yani adem arkadaşımıza şaka amaçlı seni geçecem dedi sonra buda korkusuna milleti başıma sardı olay budur
Eyüp bu arkadaşın benden istediği şey ; bana dalma ben de senle dost oluyim . Arkadaşla bir dostluğumuz yok çünkü kendisini 1 haftadır tanıyorum . Ben oyunda 2 ay tanıdığım kişilere bile dost demiyorum .
Kardeşim kötü birşeymi dedim ben sana burda ? sen kendin kes sesini falan diyorsun oyununa bak diyorsun sonra GhostRapper bahane arıyo beyler diyorsun . Bazen playerlere aşağıya atlamayın Ghost sizi kesicek diyorsun . Çok rahat bir şekilde herkesi eleştirdiğin için öyle bir kelime kullandım . Burda taraf tutma gibi birşey de yoktur . @KacdebuffTR adlı arkadaş herkese eşit davranıyor oyunda samimi olsak bile benim hatam , suçum olduğumda bana bildiriyor ve uyarıyor . (Forumda ve Oyunda)