• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv SqTayfa küfür !

2-3 fotoğrafta SqTayfa adlı şahısla benim aramdaki konuşmalar var . Yani orda size bir küfür yok . Ve benim size sebepsiz yere bir küfürümüde bulamazsınız sizin küfür ettiğiniz yerleri de koysaydınız . Keşke oyundada böyle konuşabilsen de küfür etmesen .

Birde konuyu açarken yazacağınız ne varsa yazın mesaj olarak yazmayınız lütfen . (Mesaj kasma ya giriyor) . İyi forumlar .

Üşenmeyip 15 SS alan koca yürekli @MertSen 'e her beğeni bir helal olsun!
Bende 20'den fazla var . Üstüne admin gibi duyuru yaptığı ss te var arkadaşın . Son birşey söyleyeceğim orda başka bi arkadaşın küfürü var ama konu başlığı " SqTayfa Küfür " ?

kardeşim o ss leri attın bida mı atacan yoksa :) sebebi ise elinde başka ss ler yok hep aynıları :)
Senin " Cenabet " adlı hesapta aldığın ss lerle " LuigiSaga " adlı arkadaşın aldığı ss ler aynıdır . Ve siz o ss leri bir konuda paylaştınız neden 2. kez paylaşıyorsunuz ?

eyüp kardeşim biz önceden arkadaştık ama ben GhostRapper yani adem arkadaşımıza şaka amaçlı seni geçecem dedi sonra buda korkusuna milleti başıma sardı olay budur
Eskisi gibi dost olun ozaman.*

eyüp kardeşim biz önceden arkadaştık ama ben GhostRapper yani adem arkadaşımıza şaka amaçlı seni geçecem dedi sonra buda korkusuna milleti başıma sardı olay budur
Peki oyunda birisi sizi kesti diye küfür etmek zorundamısınız ?

Eskisi gibi dost olun ozaman.*
Eyüp bu arkadaşın benden istediği şey ; bana dalma ben de senle dost oluyim . Arkadaşla bir dostluğumuz yok çünkü kendisini 1 haftadır tanıyorum . Ben oyunda 2 ay tanıdığım kişilere bile dost demiyorum .

Kardeşim kötü birşeymi dedim ben sana burda ? sen kendin kes sesini falan diyorsun oyununa bak diyorsun sonra GhostRapper bahane arıyo beyler diyorsun . Bazen playerlere aşağıya atlamayın Ghost sizi kesicek diyorsun . Çok rahat bir şekilde herkesi eleştirdiğin için öyle bir kelime kullandım . Burda taraf tutma gibi birşey de yoktur . @KacdebuffTR adlı arkadaş herkese eşit davranıyor oyunda samimi olsak bile benim hatam , suçum olduğumda bana bildiriyor ve uyarıyor . (Forumda ve Oyunda)

KimkiO

Süper Üye
Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır.

Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız.

Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.