• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

SPAM,KUFUR,ARGO,HAKARET,ANA BACI KUFUR,SIYASET,IFTIRA !!

Luci051

YORULDUM ALBAYIM...
''Recep_Kıng1'' ve ''Atakan136''
Recep_Kıng1 = Aus*!p
Atakan136 = Cesur

Sayın Yetkılıler ; Bu Kişiler Creativede
Spam,Kufur,Argo,Hakaret,Anne İçerikli Kufur,Siyaset Ve Iftıra Kullanarak Chatı Ters Yönden Etkiliyorlar Ve Bu da Bizim İçin Cok Huzursuz Ve Terbiyesiz Bir DavranışOlarak Karşımızda Rol Oynuyor.. Kişileri Bir Kaç Kez Uyarmama Rağmen Hala Davranışlarının Arka Arkası Geliyor..
Bundan Ben Dahil O Anı Yaşayan Diğer Arkadaşlarımızda Rahatsız Oldugunu Düşünüyorum..

Not : Yeni VIP Alan Arkadaslarımıza Saygı Gösterirken Bir Çoğu O Saygıyı Yanlış Anlayarak Bize Ve Başka Arkadaşlara Rahatsız Edicek Davranışlarda Bulunuyorlar..Bu Olayları Cok Gormeme Rağmen Forumda Paylaşmadıgım Cok SS lerim Var..Değerli Yeni VIP Sahibi Olan Arkadaşlarım, Biz Sizi Rahatsız Etme Gibi Durumumuz Yokken Amacsız Yere Bizi Rahatsız Etmeyın..! Bu Konularda Sınırı Aşmayın !! Diyorum Ve ;
Yetkililerden Bu Davranıştan İbret Almaları İçin AĞIR YÜKLÜ CEZA TALEBINDE BULUNUYORUM..

GEREĞİNİ ANINDA YAPMANIZI RICA EDIYORUM SAYIN YETKILILER..
VE ARKADASLARIMIN DÜŞÜNCELERİNİDE YORUMLARDA BELİRTMESİNİ DİLİYORUM..

Insan Ilk Önce Kendi Duygularını İnşa Edebilmeli,Edebilmeli ki Diğer Şeyleri Duygularıyla Yargılasın..
KING

Ekli dosyalar

Luci051 'Atakan136' Adlı Oyuncu Bence Yalan Atıyo Dogruysada Bi SS Atlasını Rica Etmeliyiz.
Bu Tür Kışkırtmaları Yapılmamasını Rica Ederim.
VİP Diye Havalanıyosada Ve Ona Güvenebilicegini Sanıyorsa ALLAH Bilir.
Teşekkürler...

Luci051

YORULDUM ALBAYIM...
Luci051 'Atakan136' Adlı Oyuncu Bence Yalan Atıyo Dogruysada Bi SS Atlasını Rica Etmeliyiz.
Bu Tür Kışkırtmaları Yapılmamasını Rica Ederim.
VİP Diye Havalanıyosada Ve Ona Güvenebilicegini Sanıyorsa ALLAH Bilir.
Teşekkürler...
Kardeşim Adamlar Birbirine Bildiğin Spamlar,kufurler,ıftıralar,sıyaset ve ana bacı içerikli kufurler saçıyor bunun kanıtlarıda ap açık ortadadır Bence Daha cok kurcalamadan 2 Tarafada gerekli işlemlerin uygulanması lazım..

Insan Ilk Önce Kendi Duygularını Insa Edebilmeli Edebilmeliki Diğer Şeyleri Duygularıyla Yargılasın
KING

Kardeşim Adamlar Birbirine Bildiğin Spamlar,kufurler,ıftıralar,sıyaset ve ana bacı içerikli kufurler saçıyor bunun kanıtlarıda ap açık ortadadır Bence Daha cok kurcalamadan 2 Tarafada gerekli işlemlerin uygulanması lazım..

Insan Ilk Önce Kendi Duygularını Insa Edebilmeli Edebilmeliki Diğer Şeyleri Duygularıyla Yargılasın
KING
Bende Bu Konuda Deyinmeye Çalışmıştım Ama Herhalde Tam Anlatamadım.
Şimdi Creativeye Giriyom.
Teşekkürler...

her 2 side Ceza yicekdir ya ban yada mute ama Cesur [Atakan126] ise bilmiorum ya ban yada mute
Iyi gunler.....

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.