• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Raporlandı Solo Oyunda Takım Halinde Oynayan Oyuncular!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayet edilen oyuncular: xoins & Cenabet & JRcegetli & tahtagames & DeathSword
Şikayet eden oyuncu: _ItzNightmare_
Şikayet etme sebebi: Solo oyunda takım halinde oynama

Gerekli kanıt:

ben o videoda vs için hazirlanıyorm sonra proytr ile vs atıyorum bunu bile bile videoya çekiyor zaten beni ilerleyen kısımlarda öldürüyolar bir daha tek takılıyorum ileride yokum fark ettiyseniz. Ve 1.15 dakikasinda proytr ile team oldugu belli oluyor videoyu kapatiyor. Ondan Sonra ikisi birlikte Cenabete 2v1 dalmışlardi.

ben o videoda vs için hazirlanıyorm sonra proytr ile vs atıyorum bunu bile bile videoya çekiyor zaten beni ilerleyen kısımlarda öldürüyolar bir daha tek takılıyorum ileride yokum fark ettiyseniz. Ve 1.15 dakikasinda proytr ile team oldugu belli oluyor videoyu kapatiyor. Ondan Sonra ikisi birlikte Cenabete 2v1 dalmışlardi.
Oyunda beni kışkırtıyorsunuz foruma gelince efendi, olgun birisi gibi davranıyorsunuz. Savunacak bir şey yok, siz her zaman böylesiniz. Benim kimseyle takım olmadığımı da biliyorsunuz, boşuna işin içine beni karıştırarak savunma yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...