M maucrafter11 Yeni Üye 3 Temmuz 2018 #1 Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 2 Puanları 0 3 Temmuz 2018 #1 serverde kavga ederik herkesin huzurunu bozuyor
FelsEFE Süper Üye 3 Temmuz 2018 #2 Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 195 Beğeniler 172 Puanları 99 3 Temmuz 2018 #2 Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Kanıt Var . SS Komutu Var. Şikayet Eden Kişi Belli. Chatten Şikayet Edilenler Bulunabilir. Gerçekten Bir Şikayet Konusunda da mı Güzellik Arıyorsunuz?
Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Kanıt Var . SS Komutu Var. Şikayet Eden Kişi Belli. Chatten Şikayet Edilenler Bulunabilir. Gerçekten Bir Şikayet Konusunda da mı Güzellik Arıyorsunuz?
I _InFlames_ Süper Üye 3 Temmuz 2018 #3 Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Beğeniler 1.002 Puanları 92 Konum al tanı koy 3 Temmuz 2018 #3 Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... İlla bunun olması şart değil @FelsEFE nin dediği gibi kanıt var ss var şikayet eden kişi belli
Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... İlla bunun olması şart değil @FelsEFE nin dediği gibi kanıt var ss var şikayet eden kişi belli
emrekral Süper Üye 4 Temmuz 2018 #4 Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 128 Beğeniler 1.967 Puanları 119 Konum Sisifos'un Ardında 4 Temmuz 2018 #4 Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Bu özentilik olur yapmasın bence.
Flora_Girl' Alıntı: Selam, Konuyu açarken şöyle açmalısınız; Şikayet Eden Kişi: Şikayet Edilen Kişi: Şikayet Etme Sebebi/Gerekçesi: KANIT: Şeklinde açmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Bu özentilik olur yapmasın bence.
FelsEFE Süper Üye 4 Temmuz 2018 #5 Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 195 Beğeniler 172 Puanları 99 4 Temmuz 2018 #5 Yahu Sizi Anlamıyorum Benim Dediğim Şeyi 2 Kişi Tekrar Demiş :-\ Bu Mesaj Kasnak Olmuyor da Ne Oluyor ^_^
Yahu Sizi Anlamıyorum Benim Dediğim Şeyi 2 Kişi Tekrar Demiş :-\ Bu Mesaj Kasnak Olmuyor da Ne Oluyor ^_^
I _InFlames_ Süper Üye 5 Temmuz 2018 #6 Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Beğeniler 1.002 Puanları 92 Konum al tanı koy 5 Temmuz 2018 #6 FelsEFE' Alıntı: Yahu Sizi Anlamıyorum Benim Dediğim Şeyi 2 Kişi Tekrar Demiş :-\ Bu Mesaj Kasnak Olmuyor da Ne Oluyor ^_^ Genişletmek için tıkla ... xD Ben seni haklı savundum
FelsEFE' Alıntı: Yahu Sizi Anlamıyorum Benim Dediğim Şeyi 2 Kişi Tekrar Demiş :-\ Bu Mesaj Kasnak Olmuyor da Ne Oluyor ^_^ Genişletmek için tıkla ... xD Ben seni haklı savundum