Bunda bir şey mi var ? Hayır yok ? Sunucuya yararı dokunmicağı için hiçte büyük bi problem değil.Zaman kaybı bunu düzeltmeleri.Ve Fun fact aslında bu maptan dışarı çıkma olayı.Yani kaldırılmasına gerek yok.Tam anlatamadım ama daha iyi anlatan birisi olacaktır.
Bunda bir şey mi var ? Hayır yok ? Sunucuya yararı dokunmicağı için hiçte büyük bi problem değil.Zaman kaybı bunu düzeltmeleri.Ve Fun fact aslında bu maptan dışarı çıkma olayı.Yani kaldırılmasına gerek yok.Tam anlatamadım ama daha iyi anlatan birisi olacaktır.
Ona ne yapılır bilmem.Ama boş buildlerdir "boş" kelimesinden kastım yani Oyundaki /arena1 ve /arena2 arenalarını etkilemeyecek yerlerdir.Eğer etkileniyorsa fixlenir zaten.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.