Rapor edilen şahıs : Tuna_King Rapor nedeni : Küfür Kanıt :
Affirmable Üye 11 Haziran 2018 #1 Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 24 Puanları 18 Konum Las Vegas 11 Haziran 2018 #1 Rapor edilen şahıs : Tuna_King Rapor nedeni : Küfür Kanıt :
TunaKing Amaca sabırla varılır, acele ile değil. 11 Haziran 2018 #2 Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2 Beğeniler 31 Puanları 10 Konum Ankara 11 Haziran 2018 #2 Unshlauer Anca benim etttiğim küfürleri alırsın Mesaj Kasmak için al. Tamam mı,Hiç Şu benim attığım Bay_Joker'in küfür sslerini alma Tamam mı Anca bana oyna.
Unshlauer Anca benim etttiğim küfürleri alırsın Mesaj Kasmak için al. Tamam mı,Hiç Şu benim attığım Bay_Joker'in küfür sslerini alma Tamam mı Anca bana oyna.
Affirmable Üye 11 Haziran 2018 #3 Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 24 Puanları 18 Konum Las Vegas 11 Haziran 2018 #3 TunaKing' Alıntı: Unshlauer Anca benim etttiğim küfürleri alırsın Mesaj Kasmak için al. Tamam mı,Hiç Şu benim attığım Bay_Joker'in küfür sslerini alma Tamam mı Anca bana oyna. Genişletmek için tıkla ... Mesaj kasmakla ne alakası var ?
TunaKing' Alıntı: Unshlauer Anca benim etttiğim küfürleri alırsın Mesaj Kasmak için al. Tamam mı,Hiç Şu benim attığım Bay_Joker'in küfür sslerini alma Tamam mı Anca bana oyna. Genişletmek için tıkla ... Mesaj kasmakla ne alakası var ?
AmIMad_ Aktif Üye 12 Haziran 2018 #4 Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 1.046 Beğeniler 2.056 Puanları 729 12 Haziran 2018 #4 Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". (14 gün susturma)
Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". (14 gün susturma)