• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Sumo Krediler

Katılım
22 Aralık 2017
Mesajlar
418
Beğeniler
2.628
Puanları
722
#5
Ben kredilerin teslim edilmesinden çok, illegal konusunda açtığım konunun incelenmesi taraftarıyım. O konu incelendikten sonra her şey değişebilir.
 
Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
98
Beğeniler
56
Puanları
26
#15
Hileni kapat gel sonra senle bilek yarıştıralım küçük kız. Bir yıldır Minecraft oynamıyorum, ona rağmen senden daha iyi oynadığıma o kadar eminim ki...
Beylerrrrr sakin!!!!!! Zaten ödüller kaana ve kobraya verilmedi içimin yağları eridi var ya ohhhhh kaanada geçmiş olsun bide bizi kandırcak hahahahahha
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.