• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Reddedildi Koruma ve Küfür Bildirimi."Sitem" Survival-Korumalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
20 Aralık 2018
Mesajlar
20
Beğeniler
9
Puanları
7
#1

Kullanılan. pvp-1 bölümünde olan* Korumanız Aynı bu hatayı verip atabiliyor peki burdaki ihlal kodu nerde? ben neye göre atıldım? sordugumda ise korumada bir problem olmadığı söylendi. hile kullanmayanları atan fakat kullananları atmayan bir korumanız var. ayrıca discord yazılı talep bölümü hiçbir işe yaramıyor. En Sonunda bakın diye 3 kişi spam atsak dahi herhangi bir cevap gelmedi. Servere yenilikler getirip yen şeyler yapmak yerine ilk önce şuan olanları düzeltseniz çok daha güzel bir server olabilir.
ki gelen yenilikler ne ifade ediyor şuana kadar köklü bir değişiklik görmedim 2019 güncellemesi geliyordu olan tek şey yazı tipi bazı renkler değişti sunucu seçerken kılıç değilde bayrak var vs. Eskiden Kit Alırken normal vipinkinide alıyorduk şimdi sadece kendi vipini alıyorsun vs bunlar gerçekten "2019"güncellemesi olarak mı geldi?
agelir3 "Ahmet" e sorduğumda oyuncularla daha çok ilgileniyoruz. Discord adresinden rahatça yanıt alabılırsın gibi cümleler kurdu. Ama Hala aynı şekilde ne cevap alınabiliyor, nede oyuncularla daha çok ilglileniyor. herhangi bir şekilde oyunculara ne istendiği de sorulmuyor sorulsa bile sadece "sormak" suretiyle söyleniyor. Hiçbirini ne dikkate alınıyor, nede uygulanıyor.
 

Ekli dosyalar

Katılım
15 Aralık 2015
Mesajlar
1.662
Beğeniler
3.681
Puanları
736
Konum
Great Britain
#2
Merhaba,
Destek talebiniz varda biz mi cevaplamadık?
Screenshot_13.png
Niye sizin adınıza bir destek talebi göremiyorum ben burada! Saçma sapan mesajlar yazarak forum üzerinden polemik oluşturmayı kesin!

Hangi ihlal kodundan bahsediyorsunuz? İhlal kodu nedir? Size kimse bizim adımıza hile koruması problemsiz demedi. En stabil halinde dedi. Yakın zamanda da güncelleneceği bir çok yerde belirtildi. 2019 güncellemelerini beğenmiyorsanız sunucumuza bir daha giriş yapmayınız!

İyi günler.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...