• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Acil Hesap çalınması!!

Katılım
30 Temmuz 2016
Mesajlar
5
Beğeniler
0
Puanları
2
#1
İçinde sınırsız ikonavipi olan hesabımın(_AstroCraft_) şifresi değişmiş yardım eder misiniz?
Diğer arkadaşlara sorum olacak şu anda (_AstroCraft_) adlı oyuncu oyuna giriyor mu?
 
Katılım
5 Mart 2018
Mesajlar
21
Beğeniler
18
Puanları
8
#6
Kardeşim içinde yaklaşık 230 tl lik eşya var eğer bana hesabım geri testlim edilmezse yapılabilecek herşeyi araştırır ve yaparım insanlar 230 tl yi çöpten bulmuyor.
tabi anlıyorum. ama benimde 791 winimi çaldılar. sizinki daha büyük. kendini kanıtlaman lazım. 2 aydır çabalıyorum bende
 
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
55
Beğeniler
9
Puanları
17
#15
AstroCraft hesabini caldilar kardesim register bugu oldu 2017 de girdiysen registere cikiyor hesaplar en son o kisi 2018 mayista girdi daha da girmedi
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.