İçinde sınırsız ikonavipi olan hesabımın(_AstroCraft_) şifresi değişmiş yardım eder misiniz?
Diğer arkadaşlara sorum olacak şu anda (_AstroCraft_) adlı oyuncu oyuna giriyor mu?
İçinde sınırsız ikonavipi olan hesabımın(_AstroCraft_) şifresi değişmiş yardım eder misiniz?
Diğer arkadaşlara sorum olacak şu anda (_AstroCraft_) adlı oyuncu oyuna giriyor mu?
Kardeşim içinde yaklaşık 230 tl lik eşya var eğer bana hesabım geri testlim edilmezse yapılabilecek herşeyi araştırır ve yaparım insanlar 230 tl yi çöpten bulmuyor.
Kardeşim içinde yaklaşık 230 tl lik eşya var eğer bana hesabım geri testlim edilmezse yapılabilecek herşeyi araştırır ve yaparım insanlar 230 tl yi çöpten bulmuyor.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.