Bildiğiniz üzere forumumuz kısa bir süre önce kapanmıştı lakin şimdi tekrardan aktifiz. Bu aktifliğimiz sonucundada bir kaç yenilik getirmeyi unutmadık. Daha çok planlarımız var. Ama ben ilk forumumuzun niye kapandığından bahsetmek istiyorum.
Forum Niye Kapanmıştı?
Bunun aslında bir çok nedeni var ama size en önemli nedeninden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere yakında sunucumuz 4.5 sürümüne yükseltilip, tüm sunucular ikiye ayrılacaktı.(Hile korumalı ve Hile Korumasız'dan bahsediyorum) Bizde düşündük ve sunucuyu ikiye bölmeden forumdaki bildirimleri incelemeyelim. Lakin bu sefer siz sunucu ile ilgilenmiyorsunuz diyince foruma kapatmaya karar verdik.
Forumdaki Yenilikler Ne?
Aslında fazla bir şey eklemedik. Ama size bu küçük değişikliklerden bahsetmek isterim.
- Forumdaki eski konuları yani (1 Ocak 2014-1 Ocak 2017) tarihleri arasındaki tüm konuları kaldırdık.
- Forumdaki renkleri değiştirdik.(Yazı rengi ve ana hatlar gibi.)
- Forumu 1.4.2 versiyonundan 1.5.8 versiyonuna taşıdık.
- Foruma güzel gözükmesi için bir anasayfa ekledik.
- Yetkileri ve özellikleri düzenledik.
- Foruma bir kaç kategori ekledik.(Duyurular/Yenilikler, İstek ve Önerileriniz, Arkadaşlık İlişkileri)
Şunu söylemek isterim ki forumu açmamız şuanda ona bakmamız anlamına gelmiyor. Çünkü sunucu hala 4.5 sürümüne çıkarılmadı. Forum şuanda sadece sizin sohbet etmeniz için aktif. Yani hile bildirimlerinize bakılmayacaktır.
Editör Seçimlerine Ne Oldu?
Editör seçimleri kısa bir süreliğine askıya alındı. Bu zamanda editör alınmış, @KimkiO editörlüğüne devam edecek. Ama baktığı konular kaideye alınmayacaktır. Bunun sebebi 4.5 güncellemesinin gelmemesidir.
Diğer yandan diğer editör adayları ise 4.5 güncellemesini bekleyecek. Bu sırada yönetim üyelerine atılan "yetkili olmak istiyorum, editör alın beni, alım için" gibi mesajlara ve konulara dikkat edilmeyecektir. Hatta bu şekilde yazarak "Spam" yaparlarsa forumdan kısa bir süreliğine uzaklaştırılabilirler.
Sunucunun Yönetim Üyeleri Kim?
Bunu yazmamın sebebi çok fazla kişinin sormasıdır. Bu arada yönetimde sadece 3 kişiyiz. Gerçekten üç kişi olmak çok zor bu yüzden bazı şeylerin gecikmesi için özür dileriz.
- @Eren || TheRazorGod (Sunucu/Site)
- @Ahmet Gelir || agelir3 (Sunucu/Site)
- @Eray || Ruckran (Mimar/Tasarım)
Tüm İkoniaNetwork Ailesine İyi Günler!
Son düzenleme: