• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Güzelim simo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AmIMad_

Aktif Üye
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
1.046
Beğeniler
2.056
Puanları
729
#2
Şu asıl olayın geçtiği kısmı ss alamadan attı kendisi beni. Yine girip alabilirdim ama uğraşmaya değmez durum belli zaten.

Konu düzeniyle falan da uğraşasım gelmedi, uğraşmaya da gerek yok. Böyle tabiri caizse gereksiz hareketlerde bulunan kişilerden mümkünse uzak durun. Başınız ağrır sonra...

(Yanlış anlamanızı da istemem KonyaCraft ile hiçbir sorunum yok. Sorunum böyle saçma hareketlerde bulunup birde karşısındakine hakaret edip yine kendini üste çıkarmaya çalışanlarla.)
 
Katılım
20 Aralık 2015
Mesajlar
118
Beğeniler
519
Puanları
126
#8
Konu hakkında @simo 'ya gerekli bilgi verildi. konyacraft.com Yönetiminde yalnızca ben bulunuyorum. Geçmişte x sunucu ile konyacraft.com arasında herhangi bir konuşma yaşanmadı. @simo Yönetim ekibi olarak değil yardımsever olarak Discord sunucusunda emeği geçen kişidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.