Öncelikler merhabalar değerli oyuncular ve yetkililer, forumda ve sunucuda bazı eksiklikler var onlardan başlayayım;
Ben İsmail Döndü, THT ve TSG Gibi Bir Çok Black Hat Gruplarında Generallik Yapmış, Türkiye'nin En Büyük 3 Minecraft Sunucusunda Çok Önemli Yetkilere Sahip Olmuş Bir İnsanım Aynı Zamanda Çok Eskiden Web Tasarımlada Uğraşıyordum Kişisel Web Sitem; www.ismaildondu.com
Ekip Arkadaşım Hakan Tel, Benimle Birlikte Bütün Büyük Sunucularda Yetkili Olmuş Builderlık Ve Grafik Konusunda Ortalamanın Üzerinde Olan Harika Saygılı Bir İnsan.
--
Söyleyeceklerim Bu Kadar Her Hangi Bir Pozisyonda Alım Varsa İletişim Adreslerimiz
[email protected]
www.ismaildondu.com
Veya Forumdan PM Atabilirsiniz
--
Saygılarımızı Sunar İyi Dileklerle Ayrılırız...
İsmail Döndü [LordIsmail]
Hakan Tel [GaziliHakan]
- Forum; Genel Bölümü Açılması Gerek
- Forum; Sohbet Bölümü Açılması Gerek
- Sunucu; Sunucu Dışarıdan Bakıldığında Amatör Bir Propaganda Yapıyor.
- Sunucu; Sunucunun Kurumsallaştırılması Şart
Ben İsmail Döndü, THT ve TSG Gibi Bir Çok Black Hat Gruplarında Generallik Yapmış, Türkiye'nin En Büyük 3 Minecraft Sunucusunda Çok Önemli Yetkilere Sahip Olmuş Bir İnsanım Aynı Zamanda Çok Eskiden Web Tasarımlada Uğraşıyordum Kişisel Web Sitem; www.ismaildondu.com
Ekip Arkadaşım Hakan Tel, Benimle Birlikte Bütün Büyük Sunucularda Yetkili Olmuş Builderlık Ve Grafik Konusunda Ortalamanın Üzerinde Olan Harika Saygılı Bir İnsan.
--
Söyleyeceklerim Bu Kadar Her Hangi Bir Pozisyonda Alım Varsa İletişim Adreslerimiz
[email protected]
www.ismaildondu.com
Veya Forumdan PM Atabilirsiniz
--
Saygılarımızı Sunar İyi Dileklerle Ayrılırız...
İsmail Döndü [LordIsmail]
Hakan Tel [GaziliHakan]