• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

EggWars Turnuvası Etkinliği

Katılım
28 Temmuz 2019
Mesajlar
5
Beğeniler
74
Puanları
2
#1
30 mayıs gecesi kendi aramızda düzenlediğimiz eggwars turnuvasını sizlerle paylaşmak istedik. 3-4 yıldır süregelen dostluğumuzun önemli ölçüde etkili olduğu bu turnuvada 16 dost birlikte natural mapine girip savaşçı (I) kitiyle oynadık. eğlence ve aksiyonun dorukta olduğu bu turnuvaya katılımlarından ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileğiyle.


@Eyüp || KatilKing @KralAbinXD @emrekral @iSametOguzbey @KacdebuffTR @Bersan @aesthicals @Chertisley @HeroManTRArda @iRuustyy_ @XCILGINX @Bela_Furkan @Lowxy @Alone_Berat

Not: turnuva natural mapinde savaşçı (I) kitiyle -ortak belirlenen tarihte- gerçekleşti /vipmarket ve /feed komutları kullanımı haksız rekabete sebep olduğu için VIP olmayan hesaplarla girişler yapıldı.
 
Son düzenleme:
Katılım
12 Ekim 2018
Mesajlar
125
Beğeniler
141
Puanları
53
Konum
İstanbul
#2
Evet Bu Turnuvadan Benimde Haberim Var Hatta Bende Girmek İstemiştim Ne Yazıkki Yer Yokti Ama Kim Kazandığını Merak Ediyorum Kim Kazandıki :D
 
Katılım
20 Aralık 2015
Mesajlar
118
Beğeniler
519
Puanları
105
#16
Uzaktan takip ettim, eğlenceli bir turnuvaydı, elinize sağlık. Gelecek turnuvaları resmi olarak destekleyip ufak bir ödül koyabiliriz :)
 
Katılım
14 Ağustos 2017
Mesajlar
350
Beğeniler
2.134
Puanları
157
Konum
İstanbul,Türkiye
#17
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.