• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

EggWars Oyun Modları!

Modlar hoşunuza gitti mi?

  • Evet

    Kullanılan: 1 25,0%
  • Kısmen

    Kullanılan: 3 75,0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0,0%

  • Kullanılan toplam oy
    4

Gulyabani

¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
Katılım
14 Nisan 2019
Mesajlar
20
Beğeniler
41
Puanları
6
#1
Herkese iyi akşamlar!
Bu konumda sizlere Egg Wars sunucumuza eklenmesi gerektiğini düşündüğüm bazı modları sunacağım. Öncelikle bir not düşeyim, bu modlar popüler Egg Wars sunucularında kullanılıyor ve bana ait fikirler değil.


Nedir bu modlar?
Bu bahsedeceğim modlar, VIP üyeler tarafından mücadele öncesinde oy kullanılarak seçiliyor. Normâl oyun tarzınızdan sizi uzaklaştıracak ve daha da farklı tectübeler kazanacaksınız! Aralarında çok çılgın modlar yer alıyor. Her oyun öncesi VIP üyeler bu modlar için oy kullanıyor, toplamda her VIP üye 2 oy kullanmakta; hem kalp sayısı için, hem de eşya türleri için oy kullanılıyor. Eğer hiçbir VIP üye yok ise veya oylar eşit ise oyun Normâl modlarda başlıyor. Aranızda daha önceden profösyonel Egg Wars sunucularında oynayanlar var ise bu modlarla tanışmıştır muhtemelen :).

1- Overpowered Modu!
Overpowered modu ile oynadığımız zaman marketten aldığımız bütün eşyaların değerleri azalıyor. Aynı zamanda aldığımız eşyaların büyüleri artıyor. Örneğin; koruma 4 zırhlar ve keskinlik 2 kılıçlar.

2- Hardcore Modu!
Hardcore modu seçildiği zaman oyun olduğundan daha da zor bir hâl alıyor. Elmas kılıç, büyülü yay gibi bazı öğeler kaldırılıyor. Bütün öğelerin maliyetleri artıyor. Canımız gittiği zaman açlık barımız dolu bile olsa altın elma yemediğimiz sürece kalplerimiz yenilenmiyor!

3- Half Kalp Modu!
Bu mod ise eşyaların aksine; kalp sayımız ile ilgili bir mod. Normâlinde 10 kalbimiz bulunmakta. Fakat bu mod seçildiğinde 5 kalbimiz oluyor! Daha seri savaşlar kazanmak isteyen dostlarımız için çok avantajlı bir mod!

4- Double Kalp Modu!
Bu mod aktif olduğu zaman normâlde 10 kalbimiz olmasına rağmen 20 kalp ile oyuna başlıyoruz! Daha uzun ve stratejik savaşlar kazanmak isteyen savaşçılar için çok iyi bir mod olduğunu düşünüyorum.

5- Triple Kalp Modu!
Şu ana kadar gösterdiğim modların arasında en çılgını olduğu söylenebilir. Normâlinde 10 kalbimiz olmasına rağmen bu modda ise tamı tamına 30 kalbiniz oluyor! Oyunun bitmesi o kadar uzun sürüyor ki, herkesi öldürmektense yay kullanarak aşağı atmanız gerekiyor. Bu mod ise çılgın ve sabırlı arkadaşlarımız için yapılmış muhtemelen.

Konu için ufak bir araştırma yaptım, olabildiğince sade bir dil ile size anlatmaya çalıştım. Umarım bu modlar sunucumuza eklenecektir. Sistem karışık gibi görünüyor olabilir fakat ne kadar eğlenceli olduğunu videolar izleyerek veya profösyonel sunucularda Egg Wars oynayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca bir şey daha söyleyeyim; açtığım konuların anketlerinde ben de kendi görüşüme göre oy kullanıyorum.
Tekrardan iyi akşamlar dilerim...
 
Son düzenleme:
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.