• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Egg wars kit sistemi

Katılım
19 Temmuz 2018
Mesajlar
27
Beğeniler
23
Puanları
11
Konum
boş ver yerimi saklanmak iyidir :)
#1
biliyorum 3. Konum oldu fazla olabilir ama fikirlerim boş değil, egg warsda savaşçı kiti her öldüğünde veriliyor ve anında spawn olunuyor saldıran kişinin dayanma şansı çok düşüyor öldüğünde anında tekrardan demir kılıçla vuruyorlar ve demir kılıç oldukça güçlü tahta kılıç deri set diye bir kit olabilir daha mantıklı kitler olabilir fakat bunları sadece vıpler için yapmayın çünkü neredeyse bütün kitler vıplere özel kitler daha basitleştirilmeli TNT kiti kaldırılmalı ya da 2 TNT olarak yapılmalı takımını kışkırtanlar olduğu için obsidyen kitini diğer oyuncular da alabilmeli mimar kitinide diğer oyuncular yani vıp olmayanlar alabilmeli lütfen bunları göz önünde bulundurun herkes bana hak verecektir diye düşünüyorum savaşçı kiti dediğim gibi çok saçma bir hal aldı target atanlar öldüğü gibi o kılıçla saldırıyor ve yumurtasının kırılmasını kolaylıkla engelliyor daha fazla fikirleri olan cevap olarak yazabilir iyi forumlar
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.