S
Merhaba, bugün 1.13 ve üstü sürümler neden gelmeli onun hakkında konuşacağım.
Siz de kendi firiklerinizi belirtebilirsiniz.
Bu öyle bir tanıtım videosu. Herkesin bildiğini umuyorum.
Şimdi gelirse nasıl olacağını ve neler olacağı hakkında biraz tartışalım.
Öncelikle gelirse bu tür yeni eşyalar ile PvP'ye KonyaCraft sunucusuna yeni bir bakış açısıyla bakar oyuncular.
Bu türden yenilikler.
Yeni özellikli oklar sayesinde daha eğlenceli ve aksiyonlu bir pvp deneyimi alır oyuncular.
Ve bu işin en güzel tarafı balta olacağı için ve jitter gibi terimlerin olmadığı bir oyun da herkes eşit savaşabilecek.
Sadece taktikler üzerine kurulu gerçekten o atmosferi yaşatacak bir oyun haline gelecek.
Ve ben de dahilim VIP üyeler daha kolay kesemeyecek bu oyuncuları maddi durumu olmayan oyuncular için gerçekten harika olacaktır.
Ve oyuncuları da düşünülmesi açısından taş kazma tahta kılıç gibi eşyalara Verimlilik I Veya Keskinlik I gibi büyüler basılabilir.
Ve son olarak bu tür şemalar oluşturularak daha hoş bir ortam sunulabilir.
1.13 gerçekliğe biraz daha yakın bir sürüm, sistemi kötü olan arkadaşlar gene 1.8 sürümlere yaptıkları gibi ayarlarını düşürerek daha fazla fps alabilirler. 1.8 gibi sürümlerde aldıkları fps değerlerinden fazlasını alacaklardır ayarları düzgün yapmaları halinde.
Siz de görüşlerinizi yazabilirsiniz. Gelip gelmemesi iyi mi olur tartışırız.
Şöyle de olabilir bu arada, 4.5 güncellemesinde farklı sunucu açılacak diye hatırlıyorum.
O sunucu 1.9 üstü olur tamamen gibisinden.
Moderatörün son düzenlenenleri: