• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Çok hile var

ErenRyz456

Editör Adayı
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
1.135
Beğeniler
1.363
Puanları
716
Konum
Ankara
#3
İkonia Network 4.5 Hile Koruması güncellemeleri ile hile koruması güçlendirildi. Fakat Minecraft bir Java yazılımı olduğu için ve Java Yazılımları açık uçlu olduğundan dolayı, 3.parti yazılım sokmak çok kolaydır. Bu yüzden; sunucunun bir launcher ı olmadan istenildiği kadar hile koruması getirilsin, mükemmel sonuç gelmeyecektir. Bu arada forum içerisinde, ''saygılı, mütevazi ve Türkçe Kurallarına Asgari Düzeyde Uyarak Konuşmanız'' tavsiye edilmektedir. Forum Kurallarına göz atmak için bağlantıya tıklayabilirsin.
 

Darth

Süper Üye
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
199
Beğeniler
345
Puanları
80
Konum
Russia,Moskow.
#4
Aslinda Bir çok sw de olduğu gibi bu svinde clienti olmalı mesela giriş çıkış kapanan Server ba Lion anladınız hangi sv olduğunu . Evet bu sv in clienti var bu yüzden hile surumuyle girse sv ye giremiyo çünki client surumuyle girmeli ama client surumuyle girerse sv ye giriş yapila bilir.
 

Darth

Süper Üye
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
199
Beğeniler
345
Puanları
80
Konum
Russia,Moskow.
#6
Bıdı bıdı yapma da hileyi kapat sen client getirmelerine ne gerek var it herifler açmayın işte söylüyoruz
Onu doğru dedün. Ama başkalarına (hile açma küfür) dediyinde kapatacaklarinimi sandın? 1 ri hile actinda diyeride acıyor virus gibi mesela.1 oyunçu hile aacip herkesi kesiyor sonra o kesilen kişilerinde acasi geliyor. Sonra onlarda aciyo boyle boyle gidiyor. Sonrada yeni gelenler ( burası hilecilerin svyi ve ya burası ne +++ server diyip gidiyor ve boyle insanları gordum
 
Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
151
Beğeniler
148
Puanları
61
Konum
oahu, hawaii
#7
Bu mesaj forum kurallarını ihlal ettiği için kaldırıldı.
-Eyüp || KatilKing
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.