Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Ben Yaklaşık 1 Yıldır Bu İsimle Oynuyorum Ve Daha Önce Bu İsme Dahi Benzeyen Bir Nick Göremedim. Bu Nick Benim Gerçek Adımı'da Yansıtıyor Aslında(Veyis) Ama Resimde Göreceğiniz Bazı Embesil Davranışları Olan Arkadaşların Yaptığı Saygısızlığında Ötesindedir Bence.
Ayrıca Gerekli ss leri aldım dedikten sonra IkoniaVIP olan sArdaBeYs Takma İsimli Arkadaşın Yaptığı Bir Diğer Laf;
Şimdi Size Şunu Soruyorum Bir Kişi IkoniaVIP Aldı Diye Oyunculara Ahkam Kesebilecekmi?
SS'lerdede Göründüğü Gibi wolfvip159 isimli şahıs'ın "a**** git başka çar kur *****" Demesi Ayrı Bir Delilik. Ne Hakla Benim Kuracağım Hesaba Karışabiliyor Anlamış Değilim.
Gereğinin Yapılmasını Rica Ederim...
Ayrıca Gerekli ss leri aldım dedikten sonra IkoniaVIP olan sArdaBeYs Takma İsimli Arkadaşın Yaptığı Bir Diğer Laf;
Şimdi Size Şunu Soruyorum Bir Kişi IkoniaVIP Aldı Diye Oyunculara Ahkam Kesebilecekmi?
SS'lerdede Göründüğü Gibi wolfvip159 isimli şahıs'ın "a**** git başka çar kur *****" Demesi Ayrı Bir Delilik. Ne Hakla Benim Kuracağım Hesaba Karışabiliyor Anlamış Değilim.
Gereğinin Yapılmasını Rica Ederim...