• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Çözüldü Banned by @agelir3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
14 Nisan 2019
Mesajlar
83
Beğeniler
82
Puanları
41
Konum
Balıkesir/
#1
Good Luck!
Ekran Alıntısı.PNG
 
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
410
Beğeniler
1.024
Puanları
181
Konum
İstanbul
#2

Konunuz yanlış forumda açıldığı için taşındı.
 
Katılım
31 Aralık 2019
Mesajlar
15
Beğeniler
66
Puanları
3
Konum
Kütahya
#4
İşlenilen bir suç var ise bu karar gayet doğru birşey. Ha eğer bir hata meydana geldiyse, konu içeriğinde belirtmeniz daha iyi olurdu.
Arkadaş daha çok "Yasaklandım, sunucuyu bırakıyorum" babında bir şey demek istemiş.
 
Katılım
15 Aralık 2015
Mesajlar
1.662
Beğeniler
3.681
Puanları
736
Konum
Great Britain
#6
Screenshot_9.png
Oyun dışı satışların yasak olduğu herkes tarafından bilinen bir kuraldır. Yapmış olduğunuz işlem 2. seviye kural ihlalleri içerisine dahil edilmiştir. Konu hakkında detaylı bilgileri https://www.konyacraft.com/bilgi/m/2/cezaiptali adresinden öğrenebilirsiniz.
Kredi bedeli ticari değil, caydırıcı olmayı amaçlamıştır. Cezanızı kaldırmanıza rağmen aynı suçları işlemeye devam ederseniz, KonyaCraft Ceza sistemi tarafından ağır yaptırımlara maruz kalabilirsiniz.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.