• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Atakan136 Serveri i Çökerttigini itiraf ediyor...

Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
368
Beğeniler
238
Puanları
157
Konum
İzmir
#2
Merhaba. Serverde çökme problemi olmamıştır. ''COPY'' Kopya demek veya kopyala kopyalayarakmı serveri çökerttiğini idda ediyor? Sizi baya iyi kandırmış iyi günler..
 

ShamsGAMER

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє!
Katılım
15 Ağustos 2017
Mesajlar
71
Beğeniler
5
Puanları
15
#4
Copy paste ile server çökmez, sadece creative sunucusu çöker öğlenki olan olay büyük ihtimal serverin para ödeme süresi bittiği için 1-2 saatlik kapatılmış olabilir.
Farkındaysanız site ve forumda kapatılmıştı.

(BU BENİM DÜŞÜMCENDİR!)
 

Berşan || Luxeon

Luxeon#6224
Yetkili
Katılım
3 Şubat 2017
Mesajlar
614
Beğeniler
1.569
Puanları
729
#5
İlk olarak bir çok kişinin yaptığı hataya sende düşmüşsün.''Ben onu yapabiliyom öyle şey yaptım böyleydi şöyleydi'' diyenler var.Bu kişiler sadece kendini bir şey sanan ve hiç bir şey bilmeyenlerden.Yada böyle bir şey yaptı diyelim öyle ''çökertebiliyorum zaa'' yazması kanıt değildir,iyi günler.
 

Mcanik

Süper Üye
Katılım
28 Kasım 2016
Mesajlar
337
Beğeniler
92
Puanları
113
#7
Turkboy da World Edit ile çökertiodu
Sadece creativde bir donma yaşatabilir.Serveri çökertmek ayrı konu.Creativde donma olmasının sebebi ise çok fazla işlem uygulandığınlan server laga giriyor ve bu lag küçük çapta bir donma yaşatıyor.Daha fazlasını yapamaz.
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.