Biliyorum hepsini ThungLife Muhammed sağ olsun , bana gösterdi , tek atarın kodlarının bulundu yere bile gittik bence pvp haritasının üst kısmı görülmez blocklarla kapatılmalı .
Huzuni falan kullanmıyorum.Bilgisayarda sadece kendi edit 3 clientim var o da faction için.Bunu da bilmiş ol.Ve huzunide hud görünürdü ne açıp açmadığım xD keşke huzuni kullansaydımda haklı çıksaydın xd
Huzuni falan kullanmıyorum.Bilgisayarda sadece kendi edit 3 clientim var o da faction için.Bunu da bilmiş ol.Ve huzunide hud görünürdü ne açıp açmadığım xD keşke huzuni kullansaydımda haklı çıksaydın xd
Factions ta tracers açıktı.Taktın galiba bana factionda hack kulandığımdan.Ve onlarda chat değişikliği yoktu.Onu geçtim neden huzuni aurası olmayan bi auralı hackı ben pvp gibi yerlerde kullanayım ki ? Saniye başı kick.Faction görüntülerinde chat normal chattı.Ve huzunide de öyle bi chat şekli yok.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.