Yazdığım şeyleri bu müzik eşliğinde okumanızı rica ediyorum .
Herkesin bu serverde nice arkadaşları vardır. Ben bugün farklı olarak sizlere onlarla nerede nasıl tanıştığımı anlatacağım.
-marking_emir05: en iyi arkadaşım bu serverde. Oriental mapinde arkadaş olmuştuk. @Eyüp || KatilKing aracılığıyla, teşekkürler.
-ferrari007: en iyi ikinci arkadaşım. Onla da oriental mapinde knk olmuştuk. (♥ Oriental)
-Bela_Bela: bir aralar en iyi üçüncü arkadaşım olan bela_bela ile de naturalda knk olmuştuk. Nzs aracılığıyla teşekkürler. Arkadaşlığımızı bozan kişiler ise: @Bela_Furkan ile @KacdebuffTR sağ olun
-Calamada: Bir zamanlar yine en iyi arkadaşlarımdan biri olan calamada ile underdesea da knk olmuştuk. Çok uzun zamandır girmiyor.
-Katilking: Bir kaç sebepten benle küsmüştü. Ama bir zamanlar en iyi arkadaşlarımdandı yine. Naturalda arkadaş olmuştuk.
-knk123: Yine naturalda arkadaş olmuştuk. uzun zamandır da girmiyor.
-Robo1907: Yine naturalda olduk. Hala en iyi arkadaşlarımdan.
-Bo2002: Towerde olmuştuk. Farklı saçma sebeplerden küsüz.
-Rlxx7765: Bir günlük olsada knk olmuştuk. Sonraki gün yine düşman :')
-AsLan56: Pek hatırlamıyorum ama natural sanki.
-XxXAAXxX: Bir ara kızdırmıştım kendisini bana hep söverdi. Sonra bir şekilde barıştık.
-Nzs: Towerde olmuştuk hala knkyız.
-iSamet_Kirca: Bi zamanlar daha xxvipxx değilken arkadaştık sonra oldu bir şeyler. Şu an düşmanız.
-Flora_Girl: Yine bir zamanlar arkadaşımdı. Küsme sebebi : hesap çalma
-mileytheworld : Küsme sebebi : floragirl
-marmion : hatırlayamıyorum ama natural galiba mertxx47 de aynı gün
-onlyusebattleaxe : bir aralar bana kel derdi ama severim onu @OnlyUseBattleAxe Boradla birlikte tanımıştım onu da
.
.
.
Herkesin bu serverde nice arkadaşları vardır. Ben bugün farklı olarak sizlere onlarla nerede nasıl tanıştığımı anlatacağım.
-marking_emir05: en iyi arkadaşım bu serverde. Oriental mapinde arkadaş olmuştuk. @Eyüp || KatilKing aracılığıyla, teşekkürler.
-ferrari007: en iyi ikinci arkadaşım. Onla da oriental mapinde knk olmuştuk. (♥ Oriental)
-Bela_Bela: bir aralar en iyi üçüncü arkadaşım olan bela_bela ile de naturalda knk olmuştuk. Nzs aracılığıyla teşekkürler. Arkadaşlığımızı bozan kişiler ise: @Bela_Furkan ile @KacdebuffTR sağ olun
-Calamada: Bir zamanlar yine en iyi arkadaşlarımdan biri olan calamada ile underdesea da knk olmuştuk. Çok uzun zamandır girmiyor.
-Katilking: Bir kaç sebepten benle küsmüştü. Ama bir zamanlar en iyi arkadaşlarımdandı yine. Naturalda arkadaş olmuştuk.
-knk123: Yine naturalda arkadaş olmuştuk. uzun zamandır da girmiyor.
-Robo1907: Yine naturalda olduk. Hala en iyi arkadaşlarımdan.
-Bo2002: Towerde olmuştuk. Farklı saçma sebeplerden küsüz.
-Rlxx7765: Bir günlük olsada knk olmuştuk. Sonraki gün yine düşman :')
-AsLan56: Pek hatırlamıyorum ama natural sanki.
-XxXAAXxX: Bir ara kızdırmıştım kendisini bana hep söverdi. Sonra bir şekilde barıştık.
-Nzs: Towerde olmuştuk hala knkyız.
-iSamet_Kirca: Bi zamanlar daha xxvipxx değilken arkadaştık sonra oldu bir şeyler. Şu an düşmanız.
-Flora_Girl: Yine bir zamanlar arkadaşımdı. Küsme sebebi : hesap çalma
-mileytheworld : Küsme sebebi : floragirl
-marmion : hatırlayamıyorum ama natural galiba mertxx47 de aynı gün
-onlyusebattleaxe : bir aralar bana kel derdi ama severim onu @OnlyUseBattleAxe Boradla birlikte tanımıştım onu da
.
.
.