E ErayKraaL Süper Üye 26 Ocak 2019 #1 Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 348 Beğeniler 2.181 Puanları 157 26 Ocak 2019 #1 Merhaba Şikayet Ettiğim kişi : Alp26 Şikayet Etme Sebebim ; Küfür Gerekli Kanıt ;
☪nzs☪ Aktif Üye 26 Ocak 2019 #2 Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 23 Beğeniler 115 Puanları 36 Konum Antalya,Konyaaltı 26 Ocak 2019 #2 ErayKraaL' Alıntı: Merhaba Şikayet Ettiğim kişi : Alp26 Şikayet Etme Sebebim ; Küfür Gerekli Kanıt ; Ekli dosyayı görüntüle 7737 Genişletmek için tıkla ... Anana ta*iz yaptım ne demek weqwqeewqewq _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772
ErayKraaL' Alıntı: Merhaba Şikayet Ettiğim kişi : Alp26 Şikayet Etme Sebebim ; Küfür Gerekli Kanıt ; Ekli dosyayı görüntüle 7737 Genişletmek için tıkla ... Anana ta*iz yaptım ne demek weqwqeewqewq _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772
EceNur5 ツ 26 Ocak 2019 #3 Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 5 Beğeniler 18 Puanları 3 Konum İstanbul 26 Ocak 2019 #3 ErayKraaL' Alıntı: Merhaba Şikayet Ettiğim kişi : Alp26 Şikayet Etme Sebebim ; Küfür Gerekli Kanıt ; Ekli dosyayı görüntüle 7737 Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d
ErayKraaL' Alıntı: Merhaba Şikayet Ettiğim kişi : Alp26 Şikayet Etme Sebebim ; Küfür Gerekli Kanıt ; Ekli dosyayı görüntüle 7737 Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d
☪nzs☪ Aktif Üye 26 Ocak 2019 #4 Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 23 Beğeniler 115 Puanları 36 Konum Antalya,Konyaaltı 26 Ocak 2019 #4 EceNur5' Alıntı: Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d Genişletmek için tıkla ... Hemde Nasıl _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772
EceNur5' Alıntı: Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d Genişletmek için tıkla ... Hemde Nasıl _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772
E ErayKraaL Süper Üye 26 Ocak 2019 #5 Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 348 Beğeniler 2.181 Puanları 157 26 Ocak 2019 #5 ☪nzs☪' Alıntı: Anana ta*iz yaptım ne demek weqwqeewqewq _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772 Genişletmek için tıkla ... Böyle insanlarla uğraşıyoruz annesnin cüzdanından para çalıp vip alıyor qweğpsüdf
☪nzs☪' Alıntı: Anana ta*iz yaptım ne demek weqwqeewqewq _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772 Genişletmek için tıkla ... Böyle insanlarla uğraşıyoruz annesnin cüzdanından para çalıp vip alıyor qweğpsüdf
E ErayKraaL Süper Üye 26 Ocak 2019 #6 Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 348 Beğeniler 2.181 Puanları 157 26 Ocak 2019 #6 EceNur5' Alıntı: Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d Genişletmek için tıkla ... Ben daha yaratıcıyım ama etmek istemedim
EceNur5' Alıntı: Arkadaşın ettiği küfür baya yaratıcı değil mi ya :d Genişletmek için tıkla ... Ben daha yaratıcıyım ama etmek istemedim