• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Creative [Yeni] agelir3 un kardesi?

Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
33
Beğeniler
60
Puanları
10
#1
_Ela_Pro_ agelir3 un kardesimi yoksa korkutmak icinmi dedi bu arada mute atarsaniz banada atin cunki bende kufur ettim orda aa unuttum
şikayet eden : reyaset0123
şikayet edilen : _Ela_Pro_
2020-08-04_10.03.15.png
 

Ekli dosyalar

Katılım
11 Temmuz 2019
Mesajlar
13
Beğeniler
21
Puanları
5
Konum
Hollanda
#10
Biz Zamaninda Böyle Insanlarla Dalga Gecerdik, Hatta Factionsda ‘agelirin kardesiyim’ diyenler para dileniyordu. Bazi Korkan Insanlar Gercekten Veriyordu Ve Biz Bunu Önlemeye Calisiyorduk, Agelir Abim Sana Ban Attircam Dedi. Gitti Ve 3 Yildir O Ban Gelmedi. Hala Bekliyorum Gerci :d
 

_KAAN_

Süper Üye
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
238
Beğeniler
78
Puanları
63
Konum
31
#19
1-Ahmet Gelirin kardeşi olsa heryerde VIP olurdu
2-Ahmet Gelir bence kardeşine hakaret etseler mute atmaz
3-BULAMADIM :(
 

ErenRyz456

Editör Adayı
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
1.135
Beğeniler
1.363
Puanları
716
Konum
Ankara
#20
İkonia Network, bir aile şirketi değil kişisel bir girişimdir. Bu girişimden dolayı, forum içerisinde ailevi bağlar ve eski üyelik gibi avantajlara bakılmaksızın tüm kullanıcılara eşit şekilde davranılmaktadır, bundan dolayı kimse Ahmet Gelir'in kardeşi olsa bile hava atamaz. Sizde bu yüzden, "Aaa, Ahmet abinin kardeşi hemen item atalımda mute atmasın" gibi düşüncelere girmeyerek, haksız rekabete ve durumu avantaja dönüştürmesine izin vermeyin. İyi forumlar.
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.