Ya siz cidden ne yaptığınızı zannediyorsunuz?
Tartışma yaparak üste çıktığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Lütfen daha fazla boş konuşmayın.Yoksa ceza alacaksınız.Lütfen tartışmanıza son verin.Çünkü ufacık sebeplerle kocaman tartışmalara yol açıyorsunuz.
Ben sana çok güzel sorular sorarım ama lakin o beynin bu tür sorulara karşın yetersiz kalır...
Sana 2 defa güzelce söyledim.Şu fontunu değiştir.Çok yer kaplıyor.Gözlerim ağrıyor okumak istemiyorum bile.
Ayrıca, forumda daha yenisin.Kurallara uygun davranman gerektiğini bilmiyorsun sanırsam.KonyaCraft büyük bir aile.Güzel bir şekilde oyunlarımızı oynayıp eğlenip çıkmamız için var.Birbirimize laf atıp saçma sapan şeyler yapmamız için değil.Oldukça barışçıl bir biçimde konuşmanı öneririm.Yoksa aksi taktirde ceza alırsın.Kim ister ki ceza almayı?
Saçma sapan konular işte böyle saçma sapan tartışmalar yaratıyor.Lütfen artık tartışmayın.Saygınızı aşmayın.Eğer yok ben sorunumu halledeceğim illa da düşük seviyelere ineceğim diyorsanız "MESAJLAR" bölümüne gitmelisiniz.Saçma sapan şeylerle zaman harcamayın lütfen.
Kendiniz bir düşünün.Bir toplum var.Bu toplumda tanınmak ister misiniz?
Ama...
Oldukça samimi,barışçıl,dürüst,güvenilir,hoşgörülü,kibar ve konuşmaya değer birisi olarak mı tanınmak istersiniz?
Haa...
O zaman;
Tartışma yaratacak sözcükler kullanmayın.Sevgi dolu bir şekilde düşünün her şeyi.Bir şeyi söylemeden önce ne 1'i ne 2'si ne 3'ü defalarca düşünün.Eğer ben böyle bir şey yazarsam onun kalbini kırar mıyım? kırarsam üzülür... onun gönlünü almak varken neden kalbini kırayım? hiçbir insanın üzülmeye hakkı yok.Herkes her yerde ve her toplumda eşit çünkü.Unutmayın arkadaşlar!
Siz ufak bir çocuğa ufak kötü bir şey bile derseniz; "Onun yerine sizi bir sürü şey üzer" Herkes Adem'den geliyor.Kimsenin kimseden üstünlüğü yok.Google'dan laflar alıp kendinizi bir şey sanıp rezil olmayın.Kısacası hayata bakış açınızı değiştirin.Kısacası her şeye olumlu bakın.Kısacası cümlelere ve sözcüklere farklı anlamalar yüklemeyin.
Yada..
Kötü birisi olup.. saçma sapan konuşup.. herkesin kalbini kırıp... her şeye zarar veren kendisini olduğundan olgun göstermeye çalışırken rezil olarak mı tanınmak istersiniz? kim ister böyle bir şeyi?
Arkadaşlar lütfen oturun sessiz bir ortamda düşünün.Sanalda bile insanlara söylediğimiz kelimelerle onları gerçek hayatlarında ağlatabiliyoruz.Neden ağlamak? Neden? her insan eşit oysa...
Birisi ağlarken neden birisi gülüyor? herkes gülsün.Herkes birbirinin duygularına ortak olsun.
Dünya'nın kanunu adaletsizlik değil mi? bir kişi bu düşünceyi değiştirebilir! o adaletsizliği parçalayıp yerine sevgiyi koyabilir! herkes bu potansiyele sahip!
O zaman... ben buraya yazıyorum.
Ben bir daha tartışma yaratmayacağım.
Siz de bir düşünün.Hayata bakış açınızı değiştirin.Gülüşünüzü değiştirin! şu Dünya! şu lanet olası koca Dünya! ömrü ne kadar da az kalmış! nefret dünyayı yemiş bitirmiş! az bir ömrü kalmış... bu kalan ömrünüde sevgiyle geçirsin.Bunlar bizim ellerimizde.
Tek bir şey söyleyeceğim;
"DÜŞÜNÜN!"