Kardeşim bende senin gibiydim.Editör olmak için sabah kalkar her yere saçma saçma şeyler yazardım.Fakat anladım ki çok saçma bir şey.Lütfen sende yapma.
Kardeşim bende senin gibiydim.Editör olmak için sabah kalkar her yere saçma saçma şeyler yazardım.Fakat anladım ki çok saçma bir şey.Lütfen sende yapma.
Tamamda bildirimlerde hep seni görüyorum ben.Sana katılıyorum gibi şeyleri lütfen yazma gerek yok.Sadece yardım edebileceğin bir konu varsa onu dile getirmeni rica ediyorum.
Tamamda bildirimlerde hep seni görüyorum ben.Sana katılıyorum gibi şeyleri lütfen yazma gerek yok.Sadece yardım edebileceğin bir konu varsa onu dile getirmeni rica ediyorum.
tm anlıyorum beni editor adayı olmak istedigime inandırmaya çalışıyon ama benim ismim üstüne tıklarsan 10 puanım var ben onlamı editor adayı olacam söylermisin ?
Ben SADECE Arkadaşlarıma Yardım Etmeye Çalışıyom !!!!
tm anlıyorum beni editor adayı olmak istedigime inandırmaya çalışıyon ama benim ismim üstüne tıklarsan 10 puanım var ben onlamı editor adayı olacam söylermisin ?
Ben SADECE Arkadaşlarıma Yardım Etmeye Çalışıyom !!!!
Ben Buraya Sorunları Yanıtlamak İçin Ve Proglemleri Çözmek İçin Geliyom Zaman Ve Emek Harcıyom Ve Sen Gelim Nedensiz Bir Yere İftira Atıyon Ben Napiyim ???
Konu Kapanmıştır...
Ben Buraya Sorunları Yanıtlamak İçin Ve Proglemleri Çözmek İçin Geliyom Zaman Ve Emek Harcıyom Ve Sen Gelim Nedensiz Bir Yere İftira Atıyon Ben Napiyim ???
Konu Kapanmıştır...
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.