ErenIITheRazorGod ve agelir3 şu EggWars'a lütfen bir girin bakın şu braum31 adlı kişiye zor tutuyorum kendimi yeter herkes bıktı yeter abi bu nasıl bir insan ve nasıl bir kiişiliktir yanında birde marmion diye biri çıktı gereğini yapın artık bugün istiyoruz Acill diyorum sıkıldık
Braum31 kardesim aglamak Kotu birsey degildir sende kucukken aglamadinmi ve ben yasini bilmedigim icin boyle konusuom Ben TheRazorGod dicem ts den oda Agelir3 der belki eyer aktif olursa o yuzden *aglayin* kelimesi cok yanlis
Iyi oyunlar......
İlk Şöyle Gireyim Sana Hile Dediler Çünkü Knocback Yemiodun Lagdandır belki sende sinirlenince küfrediyorsun
Azını Toplarsan Çok İyi Birisin +Özür Diledin ama devam ettin.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.