• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Forum Grubu

AmIMad_

Aktif Üye
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
1.046
Beğeniler
2.056
Puanları
729
#1
Merhabalar.Forum üzerinde yardım isteyen oyunculara yardım etmek amacı olan bir grup açmayı düşünüyorum.Peki ya bu grup ''ne amacıyla kurulacak'' veya ''ne işe yarayacak'' gibi sorularınız varsa, sorunuza yanıt:

• Grup ne amacıyla kurulacak ?

Grubu kurma amacım forum üzerinde özel mesaj yoluyla mesajlaşmak, sohbet etmek ve de yardım isteyen oyunculara yardımcı olmak.Üslubu düzgün olan, forum kuralları ve de sunucu kurallarına uyan herkes katılabilir.
• Ne işe yarayacak ?
Bu sorunun yanıtını ''Grup ne amacıyla kurulacak ?''tan ufaktan almışsınızdır fakat ben daha açık yazma gereği duydum.Grup forum üzerinde yardım isteyen, sorun yaşayan kişilere yardımcı olmaya çabalayacak.Veya grup içerisinde sorunu veya tavsiyesi olan kişilerin ilk önce gruba sunması ve gruptan olumlu tepki alırsa konu açıp yetkili kişilere sunmasına yarayacak.

Katılmak isteyen herkes yorum atıp gruba katılabilir.Umarım güzel bir grup oluşturabilir, işe yarayan şeyler yapabiliriz.

Bir süreliğine İPTAL!
 
Son düzenleme:
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
353
Beğeniler
243
Puanları
126
Konum
Brotistan Cumhuriyeti
#20
SANA KFUR ETMEDİM ETDİYSEM SEREFSİZİMDİR DEDİM DEMEKKİ ETMEDİM ETDİYSEM NİYE OYLE DİYEM
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.