• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

EggWars Kale

Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
88
Beğeniler
71
Puanları
25
Konum
Erzurum
#5
Bütün mezajlarini sil simdi. Her yazdığım şeyi cevaplayrak konuyu başka konuya cevriyon bura kavga etmek için mi geldik
sen çocuğa hile kapat diyosun kendin açıyosun uyardım gerçekleri açıklamak zoruna gidiyorsa git burdan sen buraya boş yapmak için gelmişsin zaten düzgün bişe yaptığını göremedim kapat şu hesabını sadece minecraft için gir küçük olduğun belli laflardan
 

Darth

Süper Üye
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
199
Beğeniler
345
Puanları
80
Konum
Russia,Moskow.
#8
bıraktığım için nasıl açmamı bekliyorsun oynadığım zamanlar bile hile değildim
Boyle yaparak mesaj imi cogaltib sonrada (10 günde 160 yazdı ne boş insansın) demelerinimi istiyorsun? Her kes tarafından ezilmemimi istiyorsun? Ben sana yapiyormuyum?
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.