• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Raporlandı isler tersine döndü _ItzNightmare_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda ve oyunda iki şekilde davranan insanlar, iğrençler...
Bunu diyen insanın halen iki şekilde davranması da çok ilginç değil mi sizce? :D Konuyu daha fazla uzatmayın editör onaylayana kadar yorum yapmaya ihtiyacınızın olduğunu sanmıyorum. Tartışma konu şikayetini açanın hile olması ile başladı ki herkes tarafından kanıtlanan bir şey bu. Halen kullanıyorsa şikayet oluşturup bırakmanız yeterli.

ErenRyz456

Editör Adayı
Bunu diyen insanın halen iki şekilde davranması da çok ilginç değil mi sizce? :D Konuyu daha fazla uzatmayın editör onaylayana kadar yorum yapmaya ihtiyacınızın olduğunu sanmıyorum. Tartışma konu şikayetini açanın hile olması ile başladı ki herkes tarafından kanıtlanan bir şey bu. Halen kullanıyorsa şikayet oluşturup bırakmanız yeterli.
Allahın aşkına ben oyunda da forum da da goy goy takılıyorum eğer bunu hala anlayamıyorsan sadece sus.

İyi günler,
Şikayet etmiş olduğunuz kullanıcı kural ihlalleri sebebiyle gerekli yaptırımların uygulunması için rapor edilmiştir.
Rapor durumunu https://www.konyacraft.com/rapor/1181 adresinden öğrenebilirsiniz.

Forumda ve oyunda farklı olmamak için ne yapayım, forumda da mı küfür edeyim? Farklı davrandığım falan yok, hile kullanan herkese ana avrat sövüyorum ve bundan zevk alıyorum. Forumda yasak olmasa gene söverdim.
Küfür sunucumuzda da yasak ve maalesef siz kural ihlali işlediniz.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...